Nieuws

Blijft op de hoogte van Heroes Made in Asia

Crowd Manga

Op Heroes Made in Asia staat een veld van 20 canvasdoeken uitgestald met zwartwit afbeeldingen getekend in manga stijl. Manga’s en comics worden meestal in teamverband gemaakt. Terwijl een tekenaar de inktlijnen maakt, wordt de inkleuring door een andere artiest gedaan die hierin gespecialiseerd is.

Lees meer

Just Dance – show your moves!

Als je door de game area loopt kom je de Just Dance Caravan van META tegen. Zoals je misschien al verwacht, kan je hier Just Dance spelen! Deze dansgame van Ubisoft zorgt ervoor dat je lekker in beweging blijft zonder dat je daarvoor je huis uit hoeft.

Lees meer

Special Guest Veronica Taylor

Wij zijn ontzettend blij om deze gast te mogen verwelkomen op Heroes Made in Asia, namelijk: Veronica Taylor! Zij is een Amerikaanse Stemactrice die veel personages leven heeft gegeven met haar stem in voornamelijk kinderseries en anime.

Lees meer

Heroes Made in Asia is de plek om nieuwe mensen te ontmoeten

Heroes Made in Asia is dé plaats om als fans samen te komen en elkaar te ontmoeten. Is anime jouw ding? Ga dan langs bij de Dutch Anime Community om samen met andere anime fans te praten over waarom Naruto jouw favoriete anime is. Is gaming meer jouw ding? Ga dan de strijd aan met elkaar met Mario Kart! Of wellicht ben jij continue aan het bedenken wie je gaat cosplayen deze con en wil je de outfit helemaal zelf maken. Er zijn ontzettend veel anderen zoals jij die hier meer over willen leren!

Lees meer

Laat je moves zien op Heroes Made in Asia

Bij Made in Asia hoef je ook zeker niet stil te zitten! Het deel Active Heroes is specifiek gericht op sport en beweging. Doe mee aan verschillende workshops over oosterse vecht- en zwaardkunsten zoals Iaido en Kendo, of leer dansmoves tijdens een van de Para Para workshops! Hou je van K-pop en alles wat daarbij hoort? Doe dan ook zeker mee aan de K-pop workshop!

Lees meer

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis niets en schrijf je in voor de HMIA nieuwsbrief. Wees als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, aankondigingen, exclusieve give aways en nog veel meer!

Tick the box if you would like more info about a specific theme:
Scroll naar top