Bekijk de plattegrond van Heroes Made in Asia 2023

Facebook
Twitter
LinkedIn

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de plattegrond voor Heroes Made in Asia beschikbaar is! Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt om je weg te vinden op het evenement.

De plattegrond laat zien waar de verschillende activiteiten en stands zich bevinden, en hoe je er het snelst kunt komen. We raden je aan om de plattegrond van tevoren te bekijken, zodat je je bezoek aan Heroes Made in Asia optimaal kunt benutten. Het evenement belooft een fantastische ervaring te worden, met veel entertainment en leuke activiteiten voor alle bezoekers.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op Heroes Made in Asia!

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top