Nieuws

Blijft op de hoogte van Heroes Made in Asia

AKrCos komt naar HMIA

Vandaag zijn we blij om de eerste Cosplay Judge AKrCos aan te kondigen! AKrCos is de eerste van drie juryleden die alle outfits die op de Cosplay Contest worden getoond, zal beoordelen.

Lees meer

Een terugblik op onze Gaming Week

Vorige week was het Gaming Week bij Heroes Made in Asia. In deze week hebben we verschillende gaming highlights en activiteiten van de Gaming Area met jullie gedeeld. In dit artikel is alles op een rijtje gezet!

Lees meer

Venzu lanceert het Food Theater!

Alle foodies opgelet! Naast de Food Market komt er deze editie een Food Theater bij! Heb jij altijd al willen leren hoe je het beste sushi, Bento box, mochi of andere Aziatische delicatesse maakt? Neem dan vooral een kijkje bij het Food Theater op Heroes Made in Asia 2022.

Lees meer

Wil jij alles leren over iaido en kendo?

De Active Heroes area op Heroes Made in Asia staat in het teken van bewegen en Aziatische vechtkunsten! Wil jij alles leren over iaido en kendo? Kom dan zeker langs bij de Active Heroes area en volg de workshops die verzorgd worden door de Utrechtse club Stichting Yushinkan!

Lees meer

Food Friday – Onigiri

Vandaag gaan we Onigiri maken! Wist je dat Onigiri rijstballen zijn die in verschillende vormen komen, zoals driehoekjes of hartjes? En wist je dat ze vaak gevuld zijn met heerlijke vullingen, zoals vis, avocado of gedroogd fruit?

Lees meer

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis niets en schrijf je in voor de HMIA nieuwsbrief. Wees als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, aankondigingen, exclusieve give aways en nog veel meer!

Tick the box if you would like more info about a specific theme:
Scroll naar top