Nieuws

Blijft op de hoogte van Heroes Made in Asia

Masterclass Wounds & Bruises – My Lumen Art

Ben je klaar voor een masterclass boordevol handige “tips & tricks” over hoe je realistische nepverwondingen kan maken met make up- en body paint? Met behulp van een mooie waaier aan professionele producten leer je een 3D-effect te creëren zónder het gebruik van prothese applicaties. Stap-voor-stap word je doorheen dit proces begeleid en mag je al deze technieken ook écht uitvoeren op je eigen huid.

Lees meer

Narcotic Kimbap ‘Addictingly tasty’ – Tokyo Doll

Klinkt als een spacecake, maar zonder drugs. Populair Koreaans streetfood. Dit is de Koreaanse versie van een sushirol. Verslavend lekker, dus. Leer tijdens de workshop hoe je deze rijstballetjes maakt, omhuld met zeewier. De perfecte snack voor zowel veganisten als niet-veganisten.

Lees meer

Sara Lozoya is onze vierde Artist!

Sara Lozoya is geboren in Madrid in 1996. Ze tekent al zolang ze zich kan herinneren, of het nu op notitieboekjes is of op schooltafels. Ondanks het feit dat ze altijd heeft geweten dat ze wilde werken in illustratie, is ze nooit naar de kunstacademie gegaan

Lees meer

Paula Aranega is het gehele weekend van HMIA aanwezig!

Paula Aranega is een illustrator wiens reis begon met een liefde voor het tot leven brengen van verhalen, het maken van boekomslagen, illustraties voor kinderboeken en het geven van kunstlessen aan jongeren. In de loop der tijd waagde ze zich ook op het terrein van het vertalen van strips, waarmee ze de taalkundige kloven tussen Koreaans, Spaans en Engels overbrugde.

Lees meer

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis niets en schrijf je in voor de HMIA nieuwsbrief. Wees als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, aankondigingen, exclusieve give aways en nog veel meer!

Tick the box if you would like more info about a specific theme:
Scroll naar top