Nieuws

Blijft op de hoogte van Heroes Made in Asia

Bekijk de Heroes Made in Asia 2023 aftermovie!

Hopelijk heb jij net zo genoten van de derde editie van Heroes Made in Asia als wij. Graag willen wij je nogmaals bedanken voor jouw aanwezigheid tijdens deze editie. Samen hebben we er een mooi evenement van gemaakt! Op basis van diverse verzoeken en om tegemoet te komen aan ieders wensen en voorkeuren hebben we besloten om de datum van Heroes Made in Asia in Evenementenhal Gorinchem te veranderen naar 24 & 25 februari 2024. Zet deze datum even goed in je agenda.

Lees meer

Naruto Symphonic Experience

‘Naruto Symphonic Experience’ biedt fans en mangaliefhebbers een unieke kans om het avontuur van de jonge ninja Naruto Uzumaki op een nieuwe manier te ervaren. Het publiek maakt kennis met Naruto, die samen met andere jonge ninjavrienden op een missie gaat om zijn dorp en vrienden te beschermen.

Lees meer

Heroes Workshop tickets

Bij de Heroes Workshops area kan je, onder andere, jezelf onderdompelen in de Aziatische cultuur doormiddel van verschillende workshops. Maak een heuse Japanse Theeceremonie mee, maak de mooiste creaties van origami en leer hoe je je naam kan schrijven in het Japans!

Lees meer

Bekijk de plattegrond van Heroes Made in Asia 2023

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de plattegrond voor Heroes Made in Asia beschikbaar is! Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt om je weg te vinden op het evenement. De plattegrond laat zien waar de verschillende activiteiten en stands zich bevinden, en hoe je er het snelst kunt komen.

Lees meer

Download de Heroes Made in Asia app

Wist jij dat Heroes Made in Asia een eigen app heeft? Met deze app heb je alles wat je nodig hebt gemakkelijk binnen handbereik. Zo vind je hier onder andere jouw gekochte ticket, het uitgebreide programma en de plattegrond. Daarnaast houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes. We maken het zo makkelijk mogelijk voor je en zorgen ervoor dat je niks hoeft te missen!

Lees meer

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis niets en schrijf je in voor de HMIA nieuwsbrief. Wees als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, aankondigingen, exclusieve give aways en nog veel meer!

Tick the box if you would like more info about a specific theme:
Scroll naar top