Nieuws

Blijft op de hoogte van Heroes Made in Asia

Maak kennis met de artists van Heroes Made in Asia!

Heroes Made in Asia is niet compleet zonder artists! Dit is waarom er 4 artists komen, ze zijn beide dagen aanwezig en je kan bij ze langs om prints te kopen, handtekeningen te vragen of om gewoon gezellig met ze te kletsen! Hieronder zie je welke artists allemaal komen!

Lees meer

Alles rondom food op HMIA!

Het afgelopen paasweekend was Food Weekend bij Heroes Made in Asia. Hierin hebben wij een aantal highlights gedeeld rondom het thema Food. Van de timetable van Food Theater tot de items op de Food Market. In dit artikel hebben we alles nog eens voor je opgesomd.

Lees meer

Breng een bezoekje aan de Nintendo stand!

Kom langs op de Nintendo-stand om de verschillende consoles te ontdekken van de Nintendo Switch-familie, waaronder het nieuwste model: Nintendo Switch – OLED-Model. Speel diverse games, doe mee aan de fun-toernooien én maak leuke foto’s als herinnering.

Lees meer

Hoe kom ik naar Heroes Made in Asia?

Heroes Made in Asia vindt plaats in de Evenementenhal Gorinchem en is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Een parkeerticket kost €8,- per dag. Kom je met het openbaar vervoer? Er worden gratis shuttlebussen ingezet vanaf station Gorinchem

Lees meer

Jason Paige komt naar Heroes Made in Asia

Jason Paige, de zanger van de Pokémon theme song komt naar Heroes Made in Asia! Hij komt ook een optreden geven op de Main Stage! Afgezien van de Pokémon Theme Song heeft Jason behoorlijk wat jingles gemaakt en ook een paar voice acting-jobs gehad.

Lees meer

Dit was de Cosplay Week!

Vorige week was Cosplay Week bij Heroes Made in Asia! In deze week hebben we verschillende highlights en activiteiten rondom Cosplay gedeeld. In dit artikel wordt alle aankondigingen nog eens opgesomd!

Lees meer

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis niets en schrijf je in voor de HMIA nieuwsbrief. Wees als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, aankondigingen, exclusieve give aways en nog veel meer!

Tick the box if you would like more info about a specific theme:
Scroll naar top