Nieuws

Blijft op de hoogte van Heroes Made in Asia

Heroes Made in Asia maakt datum en start kaartverkoop tweede editie bekend

Na de succesvolle eerste editie van Heroes Made in Asia in oktober, maken wij graag de nieuwe datum voor de tweede editie bekend: zaterdag 7 en zondag 8 mei 2022 in Evenementenhal Gorinchem. Heroes Made in Asia is de ontmoetingsplaats waar fans hun passie voor de Aziatische popcultuur met elkaar kunnen delen, zoals manga, anime, de Aziatische keuken, cosplay en gaming. De kaartverkoop begint aanstaande vrijdag.

Lees meer

DIY Furoshiki

Vandaag op DIY Friday zullen we je uitleggen hoe je een origami Pikachu kunt vouwen! Iedereen kent en houdt van dit schattige personage uit Pokemon en dat is waarom Pikachu uitermate geschikt is om als origami figuur te vouwen.

Lees meer

DIY origami Pikachu

Vandaag op DIY Friday zullen we je uitleggen hoe je een origami Pikachu kunt vouwen! Iedereen kent en houdt van dit schattige personage uit Pokemon en dat is waarom Pikachu uitermate geschikt is om als origami figuur te vouwen.

Lees meer

DIY Gelukskoekjes

Deze DIY Friday laten we zien hoe je gemakkelijk gelukskoekjes kunt maken met een persoonlijke boodschap. Geef ze als cadeautje met persoonlijke gelukswensen of geef ze zomaar om iemand op te vrolijken.

Lees meer

House of Wax op Heroes Made in Asia

House of Wax Entertainment zal deze editie van Heroes Made in Asia aanwezig zijn om jullie allemaal omver te blazen met hun zwaardvecht school F.I.G.H.T.
Vier maal per dag wordt er een spectaculaire showdemonstratie gegeven waarbij de kleding, wapens en vechttechnieken uit vier verschillende Aziatische landen worden uitgelicht. Een echte beleving als je van eeuwenoude vechtkunsten houdt!

Lees meer

Manga Artists | Sandra Diaz & Rafa Barragán

Op zoek naar manga, manhwa, mangua of iets vergelijkbaars? Veel (anime) series en films zijn gebaseerd op manga. Op dit gebied kun je jouw hart ophalen op Heroes Made in Asia. Denk aan artists, auteurs en andere guests. Samen vormen zijn het kloppende hart van deze inspirerende area.

Lees meer

Team ImoNee | Cosplay Jury op Heroes Made in Asia

De derde en laatste internationale juryleden die we mogen aankondigen voor de Cosplay Competitie op Heroes Made in Asia is Team ImoNee Cosplay uit Duitsland! Team ImoNee bestaat uit de twee zusjes, Lia en Mitan, die een grote liefde hebben voor Cosplay en dit graag vaak samen doen en dan ook mee doen aan internationale wedstrijden.

Lees meer

Crowd Manga

Op Heroes Made in Asia staat een veld van 20 canvasdoeken uitgestald met zwartwit afbeeldingen getekend in manga stijl. Manga’s en comics worden meestal in teamverband gemaakt. Terwijl een tekenaar de inktlijnen maakt, wordt de inkleuring door een andere artiest gedaan die hierin gespecialiseerd is.

Lees meer

Just Dance – show your moves!

Als je door de game area loopt kom je de Just Dance Caravan van META tegen. Zoals je misschien al verwacht, kan je hier Just Dance spelen! Deze dansgame van Ubisoft zorgt ervoor dat je lekker in beweging blijft zonder dat je daarvoor je huis uit hoeft.

Lees meer

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis niets en schrijf je in voor de HMIA nieuwsbrief. Wees als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, aankondigingen, exclusieve give aways en nog veel meer!

Tick the box if you would like more info about a specific theme: