Cosplay Village announcement: Djijser

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ontmoet Cosplayer Djijser in onze nieuwe Cosplay Village! 
Wil jij graag je eerste Cosplay pruik stylen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen, dan is de beginner lecture wigstyling echt voor jou! In deze lecture zal Djijser van Millennium Wigs van alles uitleggen, van welke tools je nodig hebt, tot hoe je die perfecte spike maakt. Niet alleen doet zij dit met een powerpoint, maar ook met een korte live demonstratie. Zelfs als je al wat ervaring hebt, zullen er best nog wel eens goede tips tussen zitten, dus kom vooral kijken! Naast de beginner lecture zal zij nu ook een advanced wig styling lecture geven! Heb jij al wat ervaring en wil jij gaan werken aan grote projecten, van haarlijnen lijmen, tot abstracte vormen bedekken met haar of wil jij je pruik een specifieke kleur geven in deze lecture komen allerlei technieken ter sprake! Bezoek ook haar booth om vragen te stellen en close up technieken te kunnen zien. Ook deze keer zal ze haar wig graveyard bij zich hebben. Heb jij een oude, verknipte, crusty pruik of restjes waar je niks meer mee doet, misschien een pruik in de verkeerde kleur, lever ze dan in en krijg een kleinigheidje! Bijna alle pruiken hebben potentieel op een tweede leven.

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top