Cosplay Village announcement: Tara.Cosplay

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ontmoet Cosplayer Tara.Cosplay in onze nieuwe Cosplay Village! 

”Heyaa! Mijn naam is Tara of ook wel Tara.Cosplay online. Ik Cosplay al 8 jaar en ben begonnen met het zelf maken van mijn Cosplays ongeveer 5 jaar geleden. Het liefste zit ik de hele dag achter mijn naaimachine om creaties die ik op mijn scherm zie, tot leven te brengen. Met elk project challenge ik mezelf om iets nieuws te creëren en te leren om dit vervolgens verder te ontwikkelen in het volgende project.

Hierbij is daarom ook een van mijn favoriete quotes: “if you want something created that nobody’s ever seen before it should be by your own hands.”. Creëren is daarom ook mijn grootste passies in Cosplay en ik show dit met liefde aan iedereen. Ook vertel ik graag hoe ik alles maak en de gedachte en reden erachter.

Kom daarom ook zeker langs bij mijn stand waar ik mijn creaties heb staan en waar je vragen kan stellen over de dingen die ik gemaakt heb. Ook kun je tips krijgen voor je eigen project.”. – Tara.Cosplay

Ontdek meer

Scroll naar top