Cosplay Village announcement: Tara.Cosplay

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ontmoet Cosplayer Tara.Cosplay in onze nieuwe Cosplay Village! 

”Heyaa! Mijn naam is Tara of ook wel Tara.Cosplay online. Ik Cosplay al 8 jaar en ben begonnen met het zelf maken van mijn Cosplays ongeveer 5 jaar geleden. Het liefste zit ik de hele dag achter mijn naaimachine om creaties die ik op mijn scherm zie, tot leven te brengen. Met elk project challenge ik mezelf om iets nieuws te creëren en te leren om dit vervolgens verder te ontwikkelen in het volgende project.

Hierbij is daarom ook een van mijn favoriete quotes: “if you want something created that nobody’s ever seen before it should be by your own hands.”. Creëren is daarom ook mijn grootste passies in Cosplay en ik show dit met liefde aan iedereen. Ook vertel ik graag hoe ik alles maak en de gedachte en reden erachter.

Kom daarom ook zeker langs bij mijn stand waar ik mijn creaties heb staan en waar je vragen kan stellen over de dingen die ik gemaakt heb. Ook kun je tips krijgen voor je eigen project.”. – Tara.Cosplay

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top