De eerste keer speeddates bij HMIA leverde 136 matches op!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Het allereerste speeddate-evenement van Heroes Made in Asia, een viering van de Aziatische popcultuur, bleek een succes. Dit speciale evenement was bedoeld om mensen die van Aziatisch entertainment houden bij elkaar te brengen en contacten te leggen.

De eerste editie van het speeddate-evenement bij Heroes Made in Asia bracht fans van de Aziatische popcultuur op een leuke en boeiende manier samen. Het speeddate-evenement bood fans van de Aziatische popcultuur de gelegenheid elkaar te ontmoeten en contacten te leggen. Fans van anime, manga, K-pop, J-pop en ander Aziatisch entertainment kwamen samen om hun liefde voor deze vormen van entertainment te delen. Het evenement was bedoeld om gelijkgestemden samen te brengen en nieuwe contacten te leggen.

Tijdens het evenement voerden de deelnemers een reeks korte gesprekken met verschillende mensen. Elk gesprek duurde slechts een paar minuten voordat ze naar de volgende persoon gingen. De deelnemers kregen de kans om elkaar beter te leren kennen en raakvlakken te vinden. Aan het eind van het evenement konden mensen hun interesse in potentiële matches kenbaar maken en werden matches gemaakt op basis van wederzijdse interesse. Het evenement leverde maar liefst 136 matches op. Aangezien Heroes Made in Asia blijft groeien, zal het speeddate-evenement ongetwijfeld een onderdeel blijven van de conventie, waarbij fans de kans krijgen elkaar te ontmoeten en nieuwe relaties aan te knopen.

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top