Nieuws

Blijft op de hoogte van Heroes Made in Asia

Reizen naar Indonesië: Welk Seizoen Past het Beste bij Jou?

Indonesië, met zijn prachtige stranden, weelderige jungles, en rijke cultuur, is een droombestemming voor veel reizigers over de hele wereld. Maar wanneer is de beste tijd om dit diverse en adembenemende land te bezoeken? Het antwoord hangt grotendeels af van jouw persoonlijke voorkeuren en de activiteiten die je in gedachten hebt, want Indonesië heeft het hele jaar door voor elk wat wils.

Lees meer

Goed nieuws voor de Assassin’s Creed Community!

”Project Red”, de volgende game in de Assassin’s Creed-franchise, werd vorig jaar onthuld. Het spel zal zich afspelen in het feodale Japan, een omgeving en tijdsperiode die nog nooit eerder is vertoond in de Assassin’s Creed-serie. Lees hier meer.

Lees meer

Reizen naar Korea: wat is de ideale periode voor jou?

Korea, een land van intrigerende contrasten waar oude tradities naadloos samensmelten met moderne innovatie, is uitgegroeid tot een topbestemming voor reizigers die diverse ervaringen zoeken. Van de levendige straten van Seoul tot de serene schoonheid van traditionele tempels, Korea biedt een schat aan avonturen die klaarliggen om omarmd te worden. Om het meeste uit jouw Koreaanse reis te halen, is het cruciaal om de beste tijd te bepalen om te bezoeken en je onder te dompelen in de wonderen van het land.

Lees meer

Bezoek de Naruto Symphonic Experience!

‘Naruto Symphonic Experience’ biedt fans en mangaliefhebbers een unieke kans om het avontuur van de jonge ninja Naruto Uzumaki op een nieuwe manier te ervaren. Het publiek maakt kennis met Naruto, die samen met andere jonge ninjavrienden op een missie gaat om zijn dorp en vrienden te beschermen.

Lees meer

Reizen naar China: welke periode is het beste om te gaan?

China, een uitgestrekt en divers land doordrenkt van eeuwenoude geschiedenis en rijk cultureel erfgoed, trekt reizigers van over de hele wereld aan. Van de iconische Grote Muur tot de bruisende stadsgezichten van Shanghai en Beijing, China biedt talloze ervaringen die wachten om ontdekt te worden. Bij het plannen van jouw avontuur naar deze betoverende bestemming is het begrijpen van de beste tijd om te bezoeken essentieel om een gedenkwaardige en lonende reis te verzekeren.

Lees meer

Reizen naar Japan: de beste tijd voor jouw avontuur

Japan, een betoverende mix van oude tradities en moderne innovaties, is uitgegroeid tot een van de meest gewilde reisbestemmingen ter wereld. Van bruisende metropolen zoals Tokyo en Osaka tot serene tempels verscholen tussen kersenbloesems, Japan biedt een gevarieerd scala aan ervaringen voor elke reiziger. Bij het plannen van jouw avontuur naar het Land van de Rijzende Zon is het echter cruciaal om de beste tijd van het jaar te overwegen om optimaal van je reis te kunnen genieten.

Lees meer

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis niets en schrijf je in voor de HMIA nieuwsbrief. Wees als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, aankondigingen, exclusieve give aways en nog veel meer!

Tick the box if you would like more info about a specific theme:
Scroll naar top