Nieuws

Blijft op de hoogte van Heroes Made in Asia

Gelukkig Midherfstfestival!

Het midherfstfestival is een traditioneel festival gevierd in China, Singapore, Maleisië, Cambodja, Vietnam en Hongkong. De reden voor deze viering is hetzelfde als in meest Oost en Zuidoost-Azië. Het is de dag om de schoonheid van de volle maan te vieren. Laten we eens kijken naar de verschillende culturen en traditie die komen door bij de viering van de volle maan op de 10 september.

Lees meer

Bekijk de Heroes Made in Asia aftermovie!

Hopelijk heb jij net zo genoten van de tweede editie van Heroes Made in Asia als wij. Graag willen wij je nogmaals bedanken voor jouw aanwezigheid tijdens deze editie. Samen hebben we er een mooi evenement van gemaakt!

Lees meer

Dit was Heroes Made in Asia!

Het is alweer twee dagen geleden dat bezoekers naar Evenementenhal Gorinchem kwamen voor Heroes Made in Asia! Heb jij het evenement gemist of wil je nog even nagenieten? In dit artikel kun je alle highlights van Heroes Made in Asia lezen!

Lees meer

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis niets en schrijf je in voor de HMIA nieuwsbrief. Wees als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, aankondigingen, exclusieve give aways en nog veel meer!

Tick the box if you would like more info about a specific theme:
Scroll naar top