Nieuws

Blijft op de hoogte van Heroes Made in Asia

Artists in the spotlight: Mandy Frank

De afgelopen weken hebben we al sommige artiesten uit de artist alley van Heroes Made in Asia in de spotlight gezet. Deze week is de laatste artiest aan de beurt Mandy Frank. Mandy is één van onze Duitse artiesten in de artist alley. Je kan haar wellicht herkennen van haar kenmerkende Watercolor kunst en tattoos. In dit artikel zullen we verder ingaan op wie Mandy Frank is, waarom ze bij HMIA past en wat je van der kan verwachten op het evenement.

Lees meer

Artists in the spotlight: Nikki Smits

Komende weken zullen wij van Heroes Made in Asia onze artiesten op het evenement in de spotlight zetten. Deze week zijn we in gesprek gegaan met nikkismitsillustration. Nikki uit Rotterdam is al 2 jaar een fulltime freelance illustrator. Verder zal ze ook aanwezig zijn op de eerste editie van Heroes Made in Asia. In dit artikel zal je meer lezen over wat je van der kan verwachten, waarom ze bij de doelgroep past en wie ze is.

Lees meer

Artists in the spotlight: Studio Vlinderdas

Komende weken zullen wij van Heroes Made in Asia onze artiesten op het evenement in de spotlight zetten. Deze week zijn we in gesprek gegaan met Joris Habraken van Studio Vlinderdas. Joris is momenteel een kunstenaar momenteel in opleiding op het AKV St. Joost. Met zijn enthousiaste en sociale persoonlijkheid past zijn zelfgenoemde ‘’ suikerige explosie’’ kunst volledig bij hem. In dit artikel gaan we verder kijken naar wie de persoon achter Studio Vlinderdas is, waarom hij deelneemt aan HMIA en wat jullie van hem kunnen verwachten op het evenement.

Lees meer

Heroes Made in Asia verplaatst naar 16 en 17 oktober 2021

De eerste editie van Heroes Made in Asia die gepland stond op 8 en 9 mei 2021 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 16 en 17 oktober 2021. De huidige datum is niet haalbaar gezien de benodigde voorbereidingstijd om een volwaardig evenement te organiseren voor de deelnemers en bezoekers. Bovendien willen we onze deelnemers en bezoekers niet onnodig langer in onzekerheid laten en daarom is er besloten om in een vroegtijdig stadium deze eerste editie te verplaatsen naar het najaar.

Lees meer

Hoe reis ik naar Heroes Made in Asia Gorinchem?

Heroes Made in Asia vindt plaats op 8&9 mei 2021 in Evenementenhal Gorinchem. Weet je niet hoe je het beste naar het event kunt reizen? In dit nieuwsartikel lees je alles over vervoersmogelijkheden en wat je daarover moet weten. Lees snel verder.

Lees meer

Goed nieuws voor Heroes Made in Asia

Goed nieuws voor alle fans van de Aziatische popcultuur: het licht staat op groen voor Heroes Made in Asia. Tijdens de persconferentie van 24 juni heeft de Nederlandse overheid aangekondigd dat ook evenementen en bijeenkomsten vanaf 1 juli weer door kunnen gaan.

Lees meer

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis niets en schrijf je in voor de HMIA nieuwsbrief. Wees als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, aankondigingen, exclusieve give aways en nog veel meer!

Tick the box if you would like more info about a specific theme:

Scroll naar top