Nieuws

Blijft op de hoogte van Heroes Made in Asia

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Lees meer

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Lees meer

Dit is het leukste uitje tijdens de voorjaarsvakantie

Op zoek naar een leuk uitje tijdens de voorjaarsvakantie? Heroes Made in Asia is een tweedaags event dat in het teken staat van Aziatische (pop)cultuur. Het event vindt plaats op 24 en 25 februari in Evenementenhal Gorinchem. Struin langs alle leuke marktkraampjes, kijk je ogen uit tijdens de cosplay wedstrijden, moedig je favoriete gamer aan tijdens gametoernooien en proef verrukkelijke Aziatische streetfood. Ook zijn er internationale special guests aanwezig en worden er workshops en demonstraties georganiseerd, zoals een masterclass Kintsugi, manga tekenen en zwaardvechten. Dit zijn de leukste onderdelen die je echt niet mag missen!

Lees meer

Nieuw! Mike McFarland komt naar HMIA 2024!

Mike McFarland komt naar Heroes Made in Asia! ⭐️ Mike acteert al meer dan 20 jaar professioneel in verschillende items, maar is het meest bekend om zijn stemwerk in animaties en videogames, zoals Master Roshi in DragonBall Z en DragonBall Super. 🎮

Lees meer

Masterclass: Kintsugi – Het Kintsugi Atelier

Kintsugi betekent ‘de gouden verbinding’ Ontdek de betoverende wereld van Kintsugi, een prachtige Japanse kunstvorm waarin gebroken porselein wordt hersteld met een gouden randje. Laat je meeslepen door deze unieke workshop boordevol creativiteit en duurzaamheid, waarbij we de perfectie in imperfectie vieren. Jouw breuken en imperfecties mogen gezien worden en zelfs een gouden randje krijgen.

Lees meer

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis niets en schrijf je in voor de HMIA nieuwsbrief. Wees als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, aankondigingen, exclusieve give aways en nog veel meer!

Tick the box if you would like more info about a specific theme:
Scroll naar top