Nieuws

Blijft op de hoogte van Heroes Made in Asia

Food Friday – Onigiri

Vandaag gaan we Onigiri maken! Wist je dat Onigiri rijstballen zijn die in verschillende vormen komen, zoals driehoekjes of hartjes? En wist je dat ze vaak gevuld zijn met heerlijke vullingen, zoals vis, avocado of gedroogd fruit?

Lees meer

Top 5 Japanse ritme spellen

Op ritme gebaseerde spelletjes zijn erg populair in Japan. Ze zijn vaak te vinden in arcades en zijn het leukst als ze samen worden gespeeld. Hier is de top 5 van de populairste op ritme gebaseerde spellen uit Japan.

Lees meer

Food Friday – Thaise viskoekjes met dipsaus

Deze viskoekjes zijn gemakkelijk om te maken en een gemakkelijke manier om indruk te maken op je vrienden, familie of je relatie. Combineer ze met rijst en groenten voor het avondeten of gewoon alleen met de dipsaus samen als snack In de avond!

Lees meer

DIY Papieren Strik

Deze feestelijke DIY Friday gaat over hoe je een makkelijke papieren strik kan vouwen. Dit strikje kan je vervolgens op een cadeautje plakken of gebruiken om het huis mee te decoreren!

Lees meer

DIY 3D Papieren Kerstboompjes

Maak zelf deze schattige 3D papieren kerstboompjes om het gehele huis mee te decoreren. Zet ze op tafel, op je bureau of zet hem bovenop je kerstboom! Je kunt deze boompjes ook maken voor vrienden en familie.

Lees meer

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis niets en schrijf je in voor de HMIA nieuwsbrief. Wees als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, aankondigingen, exclusieve give aways en nog veel meer!

Tick the box if you would like more info about a specific theme: