Cosplay Village announcement: Stellar Cosplay

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ontmoet Cosplayer Stellar Cosplay in onze nieuwe Cosplay Village! 

”Hiii iedereen! Ik ben Stellar Cosplay en ik ben heel enthousiast om jullie allemaal te zien! Ik ben een Nederlands/Indiase Cosplayer en al enige jaren actief in de community. Ik ging naar cons als jonge tiener, maar durfde pas in 2019 de eerste stap te zetten naar het dragen van een Cosplay. En dit was het begin van mijn grootste hobby waar ik nog lang niet van plan ben om mee te stoppen!

Cosplay is voor mij mijn creatieve outlet; ik houd ervan om te experimenteren met elk aspect wat bij Cosplay komt kijken. De kostuum designs eigen maken, bijpassende makeup-looks creeeren, de props maken en natuurlijk het stylen van pruiken. Ook vind ik het geweldig om samen te werken met getalenteerde foto/videografen om de characters waar we allemaal van houden tot leven te laten komen.

Ik zou het geweldig vinden om met jullie te kunnen praten over deze characters, je favoriete series, games, you name it! – Stellar Cosplay

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top