Nieuws

Blijft op de hoogte van Heroes Made in Asia

Venzu introduceert jullie aan onze nieuwste deelnemers

Venzu, onze mascotte voor alle merchandise, wilt vandaag jullie vandaag voorstellen aan de nieuwe namen op Heroes Made in Asia. Venzu is enorm enthousiast om deze nieuwe deelnemers voor te stellen en ze welkom te heten op ons gloednieuwe evenement. In dit artikel zal je alles vinden over deze deelnemers en wat je van ze kunt verwachten.

Lees meer

Venzu introduceert jullie aan onze nieuwste deelnemers

Deze week wilt Venzu jullie introduceren aan de allernieuwste deelnemers van Heroes Made in Asia in oktober. De nieuwe deelnemers zijn Anna draw stuff, Miyuuhime en Pan-tastique. In dit artikel kom je te weten wie ze zijn en wat je van ze kan verwachten op het evenement.

Lees meer

Venzu introduceert jullie aan onze nieuwe deelnemers

Venzu is dè mascotte van Heroes Made in Asia voor alle merchandise. Vandaag zal hij aan jullie de nieuwste deelnemers op de Asian market voorstellen. De deelnemers die besproken gaan worden zijn Cute Stuff, Kami arts en Nippon Kawaii. In dit artikel kom je te weten wie deze deelnemers zijn en wat je van ze kan verwachten op Heroes Made in Asia.

Lees meer

Onze favoriete Kdrama’s op Netflix

De afgelopen tijd begint Netflix steeds meer Kdrama’s aan te bieden. Wij, van Heroes Made in Asia, vonden het dus hoog tijd om onze favoriete Kdrama’s met jullie te delen. Zijn jullie het eens met onze keuze? Vertel het ons op onze sociale mediakanalen!

Lees meer

Venzu verwelkomt de nieuwe deelnemers op Heroes Made in Asia

Venzu, onze mascotte voor alle merchandise, wilt jullie vandaag voorstellen aan de nieuwe namen op Heroes Made in Asia. Venzu is enorm enthousiast om deze nieuwe deelnemers voor te stellen en ze welkom te heten op ons gloednieuwe evenement. In dit artikel zal je alles vinden over deze deelnemers en wat je van ze kunt verwachten.

Lees meer

Artists in the spotlight: Nikki Smits

Komende weken zullen wij van Heroes Made in Asia onze artiesten op het evenement in de spotlight zetten. Deze week zijn we in gesprek gegaan met nikkismitsillustration. Nikki uit Rotterdam is al 2 jaar een fulltime freelance illustrator. Verder zal ze ook aanwezig zijn op de eerste editie van Heroes Made in Asia. In dit artikel zal je meer lezen over wat je van der kan verwachten, waarom ze bij de doelgroep past en wie ze is.

Lees meer

Artists in the spotlight: Studio Vlinderdas

Komende weken zullen wij van Heroes Made in Asia onze artiesten op het evenement in de spotlight zetten. Deze week zijn we in gesprek gegaan met Joris Habraken van Studio Vlinderdas. Joris is momenteel een kunstenaar momenteel in opleiding op het AKV St. Joost. Met zijn enthousiaste en sociale persoonlijkheid past zijn zelfgenoemde ‘’ suikerige explosie’’ kunst volledig bij hem. In dit artikel gaan we verder kijken naar wie de persoon achter Studio Vlinderdas is, waarom hij deelneemt aan HMIA en wat jullie van hem kunnen verwachten op het evenement.

Lees meer

Heroes Made in Asia verplaatst naar 16 en 17 oktober 2021

De eerste editie van Heroes Made in Asia die gepland stond op 8 en 9 mei 2021 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 16 en 17 oktober 2021. De huidige datum is niet haalbaar gezien de benodigde voorbereidingstijd om een volwaardig evenement te organiseren voor de deelnemers en bezoekers. Bovendien willen we onze deelnemers en bezoekers niet onnodig langer in onzekerheid laten en daarom is er besloten om in een vroegtijdig stadium deze eerste editie te verplaatsen naar het najaar.

Lees meer

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis niets en schrijf je in voor de HMIA nieuwsbrief. Wees als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, aankondigingen, exclusieve give aways en nog veel meer!

Tick the box if you would like more info about a specific theme:
Scroll naar top