Veelgestelde vragen (FAQ)

Parkeren en Reizen

Heroes Made in Asia vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht 

Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht

– P&R locaties Utrecht Als je met de auto komt adviseren wij je gebruik te maken van een van de verschillende betaalbare P+R locaties die zich bevinden rondom de stad. Een combinatieticket voor parkeren en openbaar vervoer naar Utrecht Centraal kost €5,00 per dag voor 5 personen. Utrecht Centraal station ligt direct naast de Jaarbeurs Utrecht. Deze P+R locatie is een grote parkeergarage van waaruit verschillende bussen een directe lijn naar het stadscentrum hebben. Dit houdt het stadscentrum zo autovrij mogelijk, terwijl bezoekers een betaalbare parkeergelegenheid ervoor terug krijgen. Wij adviseren te parkeren op één van deze P+R locaties: P+R Westraven P+R Papendorp P+R Uithof  

– Parkeren bij de Jaarbeurs Utrecht Jaarbeurs Utrecht heeft haar eigen parkeerplaats (P1-P4) met meer dan 4300 parkeerplekken. Meer informatie.

De Jaarbeurs ligt naast Utrecht Centraal Station, waardoor Heroes Made in Asia gemakkelijk is te bereiken met de trein. Vanaf Centraal Station volg je de borden ‘Jaarbeursplein’. Een kleine vijf minuten lopen brengt je naar de Jaarbeurs. Plan jouw reis!

Over het evenement

Heroes Made in Asia is een evenement dat je echt niet mag missen als je fan bent van de Aziatische popcultuur. Denk aan manga, anime, Aziatisch eten, gaming, YouTubers, stemacteurs, cosplayers en allerlei artiesten die met muziek of kunst te maken hebben. Wat je connectie ook is met de Aziatische popcultuur, bij Heroes Made in Asia voel je je thuis.

Heroes Made in Asia vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht 

Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht

Heroes Made in Asia is geopend van:
Zaterdag 10:00 – 18:00.
Zondag 10:00 – 18:00.

VIP-kaarthouders hebben vroege toegang en mogen om 9.00 uur de beursvloer betreden.

Ja dat kan! Hier zijn kleedkamers aanwezig waar u uw outfit compleet kunt maken.

Ja dat is er! Dit wordt geregeld door de Evenementenhal, dus daar zijn kosten aan verbonden. In dit kledingrek kun je je tas en jas laten hangen.

Bij de meeste stands kunt u het beste contant betalen (dit is afhankelijk van de exposant).
Let op: er is geen pinautomaat in de Evenementenhal. De dichtstbijzijnde geldautomaat ligt op 10 minuten lopen.

Ja, dat kan! Lees alles over vrijwilliger zijn op de vrijwilligerspagina en meld je aan. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Cosplay

Cosplay is een verkorte vorm van twee woorden ‘kostuum’ en ‘spelen’. Het is een performancekunst waarbij deelnemers kostuums en accessoires dragen om een ​​specifiek personage te vertegenwoordigen. Cosplaykostuums zijn vaak gebaseerd op strips, manga, anime, tekenfilms, videogames, films en tv-series.

Je bent absoluut vrij om te dragen wat je wilt! Natuurlijk vinden we het superleuk om jou als fan volledig verkleed te zien als je favoriete superheld, maar draag gewoon de dingen die jij het prettigst vindt.

Lees ons reglement voor wapens en rekwisieten op de website.

De meeste cosplayers willen graag voor of met je poseren. Vraag het hen eerst en wees altijd respectvol.

Heroes Made in Asia is een conventie voor alle leeftijden. Alle kostuums moeten de juiste hoeveelheid huidbedekking bevatten voor openbare vertoning, aangezien er kinderen aanwezig zullen zijn. Neem bij twijfel contact op met Hype Creations via info@hype-creations.com of via hun social media kanalen.

Ja dat kan! Hier zijn kleedkamers aanwezig waar je je outfit compleet kunt maken.

We laten je zo snel mogelijk weten of je meedoet aan de Cosplay Contest. Aangezien we veel aanmeldingen krijgen kan dit even duren. Mocht u echter denken dat er iets mis is gegaan, stuur ons dan een e-mail via info-made-in-asia@easyfairs.com.

Heroes Made in Asia richt zich op kostuums binnen het thema van de conventie. Dit betekent dat het personage dat je vertegenwoordigt afkomstig moet zijn uit Anime, Manga, games of popcultuur van Aziatische afkomst. We zijn hier vrij soepel in en zullen een personage uit Metal Gear Solid of Street Fighter goedkeuren, maar bijvoorbeeld geen Captain America. Neem bij twijfel contact op met het Hype Creations-team voor meer informatie.

Deelnemen aan de cosplay contest voor Heroes Made in Asia met een cosplay gebaseerd op fanart is niet toegestaan. De referentie die je gebruikt moet afkomstig zijn van een officieel erkende bron (Intellectual Property) en moet duidelijk het personage en het kostuum weergeven. Dit is belangrijk omdat onze internationale jury jouw cosplay tegen de referentie moeten kunnen houden en op basis daarvan zullen bepalen hoe goed je het concept hebt uitgewerkt. Na ontvangst van jouw referentie zal het Hype Creations-team aangeven of deelname aan de wedstrijd is toegestaan. Het oordeel van het Hype Creations-team is definitief

Dit is afhankelijk van de prijs. Als je met je kostuum hebt deelgenomen aan een voor- of internationale wedstrijd en daar prijzen hebt verdiend, dan zeker niet. In de meeste andere gevallen heb je. Bij twijfel kun je altijd contact opnemen met Hype Creations.

Tickets

Tijdens de Early Bird kaartverkoop koop je je Heroes Made in Asia toegangsticket voor een gereduceerde prijs. Early bird tickets zijn slechts voor een bepaalde periode verkrijgbaar.

Een Regulier ticket is een ticket voor de reguliere prijs.

De Last Minute tickets zijn de allerlaatste beschikbare tickets en worden voor een iets hogere prijs verkocht.

Voor de grootste fans bieden we een VIP-ticket aan.

Er zijn veel voordelen als u een VIP-ticket koopt!

  • Toegang tot de VIP-lounge
  • Ontspan wanneer je wilt in VIP-stijl
  • Inclusief een drankje en iets lekkers
  • Premium zitplaatsen op het hoofdpodium
  • VIP-parking voor de deur
  • Inclusief parkeerkaart
  • Voucher voor de Aziatische voedselmarkt
  • Gratis fles water
  • Last but not least, een goodiebag!

Kinderen van 0 t/m 5 jaar mogen gratis naar binnen.

Neem contact op met de klantenservice van Paylogic, zij helpen je met het personaliseren van je tickets.

Bij Heroes Made in Asia kun je vanaf 13 jaar terecht.

Wanneer je een ticket hebt gekocht via Paylogic, ontvang je een bevestiging via e-mail waar je je ticket kunt personaliseren. Hierna ontvang je je tickets. Neem deze geprint of op je telefoon mee naar Heroes Made in Asia. Bij de ingang wordt je ticket gescand.

Dat kan tot 1 week voor het evenement. Neem dan contact op met Paylogic. In de laatste week (of als het eerder is uitverkocht) is het niet mogelijk om je ticket te wijzigen.

Als het niet uitverkocht is, ja. Houd er rekening mee dat deze tickets te koop zijn voor de Late Bird-prijzen.

Nee, een gameticket is alleen een ticket om deel te nemen aan een esports-toernooi. Je moet nog wel een toegangsbewijs kopen.

Je kunt hun klanten service bellen of je kunt hun website bekijjken voor online services.

Andere vragen

Dit is toegestaan ​​voor persoonlijk gebruik en zolang het niet voor commerciële doeleinden wordt gebruikt of in grote hoeveelheden aanwezig is.

Ja, de toegangspoorten en paden op de beurs zijn breed genoeg voor rolstoelen.

Evenementenhal Gorinchem doet haar uiterste best om voor iedereen toegankelijk te zijn. Daarom houden we rekening met mensen die slecht ter been zijn. Invalidenparkeerplaatsen vindt u aan het begin van ons parkeerterrein. Bij elk toiletgebouw zijn tevens invalidentoiletten aanwezig. Alle verdiepingen zijn toegankelijk gemaakt.

Scroll naar top