Veelgestelde vragen (FAQ)

Parking and Traveling

Heroes Made in Asia vindt plaats in de Evenementenhal Gorinchem.

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Parkeren & tarieven
Evenementenhal Gorinchem beschikt over ruim 2200 parkeerplaatsen rondom het pand. Het parkeerterrein is voorzien van slagbomen waardoor uw auto tijdens een bezoek aan Evenementenhal Gorinchem veilig geparkeerd staat.

Het parkeertarief bedraagt €5,-

Hoe kunt u betalen?
Bij het inrijden van de parkeerplaats ontvangt u een parkeerticket. Deze kunt u bij vertrek invoeren en betalen bij de parkeerautomaten die te vinden zijn bij de bezoekersingang van Evenementenhal Gorinchem.

U heeft ook de gelegenheid contactloos te betalen met Tap & Go door uw betaalpas bij het uitrijden voor de kaartlezer van de uitrijzuil of voor de kaartlezer van de parkeerautomaat te houden. Het intoetsen van een pincode is dan niet nodig. Uiteraard kunt u enkel gebruik maken van Tap & Go wanneer uw betaalpas geschikt is voor contactloos betalen.

Let op! Op drukke dagen is het betalen via de reguliere betaalautomaten bij de ingang de snelste optie, houd hier rekening mee!

Elektrische oplaadpunten
Evenementenhal Gorinchem beschikt over meerdere elektrische oplaadpunten. Deze oplaadpunten bevinden zich aan de linkerzijde van het pand.

Parkeren Lingebos
Bij drukte tijdens de beurs of het event kan het zijn dat het parkeerterrein rondom het pand vol is. In dat geval worden bezoekers vanaf de snelweg naar het Lingebos geleid waar de auto’s tegen hetzelfde tarief geparkeerd worden. Vanaf het parkeerterrein in het Lingebos rijden bussen naar de Evenementenhal.

Route
Evenementenhal Gorinchem ligt centraal gelegen en is goed bereikbaar vanaf zowel de A15 als de A27.

Bent u tijdens uw bezoek aan Evenementenhal Gorinchem uw parkeerticket kwijt geraakt? Dan kunt u een melding maken bij de receptie, via de intercom van de parkeerautomaat of via de intercom bij de uitrijzuil van de parkeerplaats. Er wordt een parkeertarief berekend op basis van uw kenteken.

Tevens is Evenementenhal Gorinchem met het openbaar vervoer prima te bereiken. Vanaf station Gorinchem sta je met de Qbuzz Stadsbuzz 1 binnen 15 minuten voor de deur van de Evenementenhal.
Plan jouw reis!

Over het evenement

Heroes Made in Asia is een onmisbaar evenement voor fans van de Aziatische popcultuur. Denk aan manga, anime, Asian food, gaming, YouTubers, voice actors, cosplayers en allerlei artiesten op het gebied van muziek of kunst. Wat jouw link ook met de Aziatische popcultuur is, op Heroes Made in Asia ben jij thuis.

Heroes Made in Asia vindt plaats in de Evenementenhal Gorinchem.

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Heroes Made in Asia is open van:
Zaterdag 10:00 – 18:00.
Zondag 10:00 – 18:00.

VIP ticket houders kunnen de beursvloer al betreden om 9.00 op beide dagen.

Ja dat kan! Er zijn kleedkamers aanwezig hier kan je, je outfit helemaal compleet maken.

Ja, die is er! Deze wordt gefaciliteerd door de Evenementenhal waardoor er kosten aan verbonden zijn. Je kan in deze garderobe jouw tas en jas laten ophangen.

Bij de meeste stands kun je het beste contant betalen (dit hangt van de exposant af). Houd er rekening mee dat er geen geldautomaat in de Evenementenhal aanwezig is. De dichtstbijzijnde geldautomaat is 10 minuten lopen.

Ja, dat kan! Lees alles over vrijwilligers op de vrijwilligerspagina en schrijf je in. wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Cosplay

Cosplay, een samensmelting van ‘costume’ en ‘play’, is een performance art waarbij de deelnemers kostuums en modeaccessoires dragen om een ​​bepaald karakter te vertegenwoordigen. Cosplay kostuums zijn meestal zelfgemaakt en gebaseerd op comics, manga, anime, strips, videogames, films of tv-series.

Iedereen is vrij in wat zij of hij draagt! Tuurlijk vinden we het super leuk om jou als fan helemaal uitgedost te zien in jouw favoriete karakter of held, maar dit is niet nodig.

Wij vragen je om ons uitgebreid nepwapen reglement door te nemen.

De meeste cosplayers poseren graag voor of samen met jou, maar vraag het altijd voor de zekerheid even en ga receptvol met elkaar om.

Heroes Made in Asia is een conventie voor alle leeftijden en dus ook voor kinderen. Alle kostuums moeten voldoende dekking geven om in het openbaar gedragen te kunnen worden. Bij twijfel kun je contact opnemen met Hype Creations via info@hype-creations.com of via hun social media kanalen.

Ja dat kan! Er zijn kleedkamers aanwezig hier kan jij jouw outfit helemaal compleet maken.

Wij laten je tijdig weten of er plaats voor je is binnen de Cosplay Contest. Gezien het feit dat er veel inschrijvingen zijn kan het even duren voordat je een bericht ontvangt. Als je denkt dat er iets mis is gegaan met jouw inschrijving, stuur ons mailtje via info-made-in-asia@easyfairs.com.

Heroes Made in Asia legt de focus van de Cosplay Contest op kostuums binnen het thema van de conventie. Dit betekent dat het personage wat je uitbeeld voort moet komen uit Anime, Manga, games of pop-cultuur van Aziatische bodem. We zijn hier vrij coulant in, en zullen een karakter uit Metal Gear Solid of Street Fighter accorderen, maar een Captain America bijvoorbeeld niet. Als je twijfelt kun je contact opnemen met het Hype Creations team voor uitsluitsel.

Je mag meedoen met een kostuum gebaseerd op fanart onder specifieke voorwaarden. De referentie die je gebruikt moet van een legitieme artiest komen en moet het karakter en kostuum duidelijk in beeld brengen. Dit is belangrijk omdat wij je cosplay tegen de referentie moeten kunnen houden, en daarop zullen baseren hoe goed je het concept hebt uitgewerkt. Het Hype Creations team zal na het ontvangen van je referentie aangeven of deze akkoord is en mee mag doen met de contest. Het oordeel van het Hype Creations team is hierin finaal.

Dit ligt aan de aard van de prijs. Als je met je kostuum aan een preliminary of internationale wedstrijd hebt mee gedaan en hier in de prijzen bent gevallen, dan zeker niet. In de meeste andere gevallen wel. Bij twijfel mag je dit natuurlijk altijd bij Hype Creations navragen.

Tickets

Tijdens de Early Bird ticketverkoop kun jij jouw entreeticket voor Heroes Made in Asia tegen een gereduceerd tarief kopen. Early Bird tickets zijn slechts een korte periode beschikbaar.

Een Regular ticket is entreeticket tegen de normale prijs.

De Last Minute tickets zijn de allerlaatste tickets en worden verkocht tegen een iets hoger tarief.

Voor de aller grootste fans is er een VIP ticket beschikbaar. De voordelen worden binnenkort bekend gemaakt.

Kinderen van 0 t/m 5 jaar kunnen het evenement gratis betreden.

Neem contact op met de klantenservice van Paylogic, zij zullen je helpen met het personaliseren van jouw tickets.

Je mag vanaf 13 jaar naar Heroes Made in Asia.

Wanneer je via Paylogic een ticket hebt gekocht krijg je een bevestiging per mail. Hierna kun jij jouw ticket(s) personaliseren, daarna ontvang je jouw ticket(s). Neem deze geprint of op jouw telefoon mee naar Heroes Made in Asia. Jouw ticket wordt bij de entree gescand.

Dat is mogelijk tot één week voor het evenement. Neem hiervoor contact op met Paylogic. In de laatste week voorafgaande het evenement (of zodra het uitverkocht is) is het niet meer mogelijk om tickets te wijzigen.

Dit kan, mits het nog niet uitverkocht is. Houd in gedachte dat de deurverkooptickets, Late Bird tickets zijn.

Nee, een gaming ticket is enkel een ticket om deel te kunnen nemen aan esports toernooien.

Overige

Dit is toegestaan voor eigen gebruik, zolang er geen commerciële doeleinden aan verbonden zijn en het aanwezig is in kleine hoeveelheden.

Ja, de poorten bij de entree zijn breed genoeg om met een rolstoel te passeren, evenals de ruimte tussen de stands op de beursvloer.

Evenementenhal doet haar uiterste best om toegankelijk te zijn voor iedereen. Daarom houden wij rekening met mensen die slecht(er) ter been zijn. Er zijn invalideparkeerplaatsen te vinden aan het begin van ons parkeerterrein. Daarnaast vindt u invalidetoiletten bij ieder toiletblok. Alle verdiepingen zijn toegankelijk gemaakt.

Scroll naar top