Word vrijwilliger

Heroes Wanted

Wil jij deel uitmaken van Heroes Made in Asia? Houd jij van aanpakken én wil jij een exclusieve kijk kunnen nemen achter de schermen? Geef je dan nu op als vrijwilliger voor Heroes Made in Asia! Wij zijn op zoek naar enthousiaste, hulpvaardige vrijwilligers die van aanpakken weten en beschikbaar zijn op zaterdag 15 en/of zondag 16 augustus 2020.
Herken jij jezelf hierin en lijkt dit je leuk? Dan hebben wij jou nodig!

Let op: Je kunt alleen vrijwilliger worden als je 18 jaar of ouder bent.

Wat wordt er van je verwacht?

Ruim voor de start van het evenement wordt er een bijeenkomst voor de vrijwilligers georganiseerd bij ons op kantoor in Gorinchem. Er wordt dan een algemene uitleg gegeven over Heroes Made in Asia en de verschillende taken voor vrijwilligers worden toegelicht. Daarnaast willen wij je graag beter leren kennen zodat wij kunnen bepalen welke rol het beste bij je past. Onze voorkeur gaat uit naar vrijwilligers die het hele weekend kunnen meehelpen.
Daarna zul je worden ingedeeld voor een bepaalde taak, zoals het scannen van tickets, host bij een van de guests, runner of andere taken. We kunnen helaas geen rekening houden met een persoonlijke voorkeur. Eén ding is zeker; alle vrijwilligers dragen sowieso bij aan het creëren van een fantastische ervaring voor onze bezoekers.

Vrijwilligers FAQ

Wil je bij ons geweldige team horen? Vul dan het onderstaande registratieformulier in.

Of heb je nog vragen over de vrijwilligerstaken? Raadpleeg dan de vrijwilligers FAQ.

Wat krijg je van ons?

Een fantastische werkervaring op een super toffe Aziatische conventie.

Een Heroes Made in Asia crew shirt

Eten en drinken gedurende dag

Reiskostenvergoeding

Als je op één dag werkt, dan krijg je een entreekaartje om op de andere dag op het evenement te lopen.

Als je het gehele weekend werkt, dan kun je op zaterdag en zondag tussen 15:00 of 18:00 uur genieten van Heroes Made in Asia en heb je geen taken.

Voor diegenen die het gehele weekend komen helpen organiseren wij in het voorjaar van 2020 een gezellige barbecue!

Scroll naar top