Op zaterdag 6 mei zal MION een optreden verzorgen op de Main Stage!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Op zaterdag 6 mei zal MION een optreden verzorgen op de Main Stage!

MION is een bekroonde Japanse singer-songwriter uit Nagoya, Aichi, die met haar hitsingle ‘Summer Magic’ op nummer 1 staat in de Oricon Singles Charts. Toen ze 16 was, won ze de Outstanding Performance Award op YAMAHA’s Music Revolution-wedstrijd, wat haar professionele carrière hielp lanceren.

Ze is al meer dan 10 jaar actief in Japan als singer-songwriter, heeft 11 solo-singles uitgebracht en heeft uitgebreide ervaring als live-artiest. Ze heeft in het buitenland opgetreden in het VK, Canada, Zuid-Korea en Frankrijk en nu zal ze voor het eerst optreden in Nederland tijdens Heroes Made in Asia! Haar muzikale genres omvatten J-Pop, J-Rock en ballad. Haar optreden op Heroes Made in Asia bevat een mix van haar originele muziek en covers van beroemde anime-songs. We kunnen niet wachten op haar optreden! 🤩

Ontdek meer

Scroll naar top