Op zaterdag 6 mei zal MION een optreden verzorgen op de Main Stage!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Op zaterdag 6 mei zal MION een optreden verzorgen op de Main Stage!

MION is een bekroonde Japanse singer-songwriter uit Nagoya, Aichi, die met haar hitsingle ‘Summer Magic’ op nummer 1 staat in de Oricon Singles Charts. Toen ze 16 was, won ze de Outstanding Performance Award op YAMAHA’s Music Revolution-wedstrijd, wat haar professionele carrière hielp lanceren.

Ze is al meer dan 10 jaar actief in Japan als singer-songwriter, heeft 11 solo-singles uitgebracht en heeft uitgebreide ervaring als live-artiest. Ze heeft in het buitenland opgetreden in het VK, Canada, Zuid-Korea en Frankrijk en nu zal ze voor het eerst optreden in Nederland tijdens Heroes Made in Asia! Haar muzikale genres omvatten J-Pop, J-Rock en ballad. Haar optreden op Heroes Made in Asia bevat een mix van haar originele muziek en covers van beroemde anime-songs. We kunnen niet wachten op haar optreden! 🤩

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top