Nieuws

Blijft op de hoogte van Heroes Made in Asia

Heroes Made in Asia verplaatst naar 16 en 17 oktober 2021

De eerste editie van Heroes Made in Asia die gepland stond op 8 en 9 mei 2021 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 16 en 17 oktober 2021. De huidige datum is niet haalbaar gezien de benodigde voorbereidingstijd om een volwaardig evenement te organiseren voor de deelnemers en bezoekers. Bovendien willen we onze deelnemers en bezoekers niet onnodig langer in onzekerheid laten en daarom is er besloten om in een vroegtijdig stadium deze eerste editie te verplaatsen naar het najaar.

Lees meer

Hoe reis ik naar Heroes Made in Asia Gorinchem?

Heroes Made in Asia vindt plaats op 8&9 mei 2021 in Evenementenhal Gorinchem. Weet je niet hoe je het beste naar het event kunt reizen? In dit nieuwsartikel lees je alles over vervoersmogelijkheden en wat je daarover moet weten. Lees snel verder.

Lees meer

Goed nieuws voor Heroes Made in Asia

Goed nieuws voor alle fans van de Aziatische popcultuur: het licht staat op groen voor Heroes Made in Asia. Tijdens de persconferentie van 24 juni heeft de Nederlandse overheid aangekondigd dat ook evenementen en bijeenkomsten vanaf 1 juli weer door kunnen gaan.

Lees meer

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis niets en schrijf je in voor de HMIA nieuwsbrief. Wees als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, aankondigingen, exclusieve give aways en nog veel meer!

Tick the box if you would like more info about a specific theme:
Scroll naar top