Nieuws

Blijft op de hoogte van Heroes Made in Asia

Special Guest Veronica Taylor

Wij zijn ontzettend blij om deze gast te mogen verwelkomen op Heroes Made in Asia, namelijk: Veronica Taylor! Zij is een Amerikaanse Stemactrice die veel personages leven heeft gegeven met haar stem in voornamelijk kinderseries en anime.

Lees meer

Heroes Made in Asia is de plek om nieuwe mensen te ontmoeten

Heroes Made in Asia is dé plaats om als fans samen te komen en elkaar te ontmoeten. Is anime jouw ding? Ga dan langs bij de Dutch Anime Community om samen met andere anime fans te praten over waarom Naruto jouw favoriete anime is. Is gaming meer jouw ding? Ga dan de strijd aan met elkaar met Mario Kart! Of wellicht ben jij continue aan het bedenken wie je gaat cosplayen deze con en wil je de outfit helemaal zelf maken. Er zijn ontzettend veel anderen zoals jij die hier meer over willen leren!

Lees meer

Laat je moves zien op Heroes Made in Asia

Bij Made in Asia hoef je ook zeker niet stil te zitten! Het deel Active Heroes is specifiek gericht op sport en beweging. Doe mee aan verschillende workshops over oosterse vecht- en zwaardkunsten zoals Iaido en Kendo, of leer dansmoves tijdens een van de Para Para workshops! Hou je van K-pop en alles wat daarbij hoort? Doe dan ook zeker mee aan de K-pop workshop!

Lees meer

Artists in the spotlight: Mandy Frank

De afgelopen weken hebben we al sommige artiesten uit de artist alley van Heroes Made in Asia in de spotlight gezet. Deze week is de laatste artiest aan de beurt Mandy Frank. Mandy is één van onze Duitse artiesten in de artist alley. Je kan haar wellicht herkennen van haar kenmerkende Watercolor kunst en tattoos. In dit artikel zullen we verder ingaan op wie Mandy Frank is, waarom ze bij HMIA past en wat je van der kan verwachten op het evenement.

Lees meer

Venzu introduceert jullie aan onze nieuwste deelnemers

Venzu, onze mascotte voor alle merchandise, wilt vandaag jullie vandaag voorstellen aan de nieuwe namen op Heroes Made in Asia. Venzu is enorm enthousiast om deze nieuwe deelnemers voor te stellen en ze welkom te heten op ons gloednieuwe evenement. In dit artikel zal je alles vinden over deze deelnemers en wat je van ze kunt verwachten.

Lees meer

Studio Royal Ink is aanwezig tijdens Heroes Made in Asia

Een zeer unieke deelnemer dit jaar aan Heroes Made in Asia is toch zeker wel Royal Ink gelegen in Brunssum, Zuid-Limburg. In 2014 richtte eigenaar Nick Limpens tattoo studio Royal Ink op in Brunssum. Inmiddels 7 jaar later is Royal Ink uitgegroeid tot een waar begrip in de tattoo wereld en omstreken. Kwaliteit, Hygiëne en persoonlijke ontwerpen staan hoog in het vaandel!

Lees meer

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis niets en schrijf je in voor de HMIA nieuwsbrief. Wees als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, aankondigingen, exclusieve give aways en nog veel meer!

Tick the box if you would like more info about a specific theme:
Scroll naar top