Partners

partners

Om van Heroes Made in Asia een succes te maken, zijn de rollen van onze partners onmisbaar in het proces. Heroes Made in Asia is een platform waar gelijkgestemden elkaar kunnen ontmoeten, hun interesses kunnen delen en nieuwe vrienden kunnen maken. Dankzij de expertise van elke individuele en unieke partner, wordt er waarde toegevoegd aan het evenement en bovenal aan de bezoekersbeleving! Interesse om onze partner te worden? Aarzel dan niet om contact met ons ons op te nemen.    

Nintendo

Nintendo's missie is om een ​​glimlach op gezichten te toveren. Dat doen we door nieuwe verrassingen te creëren waar mensen over de hele wereld samen van kunnen genieten. We hebben onze eigen weg gebaand sinds 1889, toen we begonnen met het maken van hanafuda-speelkaarten in Kyoto, Japan. Tegenwoordig hebben we het geluk dat we onze personages, ideeën en werelden kunnen delen via videogames en de entertainmentindustrie.

hype creations

Met een enorme passie voor Cosplay en entertainment is Hype de perfecte partner voor de show en officiële organisator van de Cosplay Contest.

The Sushi times

The Sushi Times is a platform about Japan with subjects as; traveling, food, culture, otaku, entertainment and more.

Triangle
pr

Triangle PR is de full service press agency voor Heroes Made in Asia.

Attitude holland

Attitude Holland is thé online gothic merchandise shop and official supplier of the Heroes Dutch Comic Con Merchandise.

ABC Bookstore

The American Book Center. Independent, family-owned bookstore since 1972 and part of the Dutch Comic Con family from the start.
Scroll naar top