House of Wax Entertainment

Facebook
Twitter
LinkedIn

De wereld van Hua Mulan ๐Ÿ—บ๏ธ House of Wax Entertainment zal jullie tijdens Heroes Made in Asia meenemen naar de wereld van de legende van Hua Mulan. Dit verhaal zal verteld worden in een aantal scenes binnen de open experience. Er zullen historische elementen terug te vinden zijn met een dosis fantasie en her en der een knipoog naar Disney. Een compleet eigen kijk op deze legendarische legende.

Daarnaast zal er bij de tempel, waar zij onze voorvaderen eren, een fotomoment zijn voor het publiek en een mogelijkheid je eigen voorvaderen te eren door een eigen meegenomen object te offeren. Elke dag om 10 uur bij de opening van het event, zullen zij jullie feestelijk verwelkomen. ๐Ÿ‰

๐—ง๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—บ๐—ฎ ๐—›๐—ผ๐˜‚๐˜€๐—ฒ ๐—ผ๐—ณ ๐—ช๐—ฎ๐˜…
10.00 – 10.15 | ontvangst bij de ingang
10.15 – 10.30 | parade over het event
10.30 – 12.00 | experience open
13.00 – 13.15 | parade over het event
13.15 – 14.45 | experience open
15.15 – 15.30 | parade over het event
15.30 – 17.00 | experience open

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

โ€˜โ€™Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Aziรซ. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top