Download de Heroes Made in Asia app

Facebook
Twitter
LinkedIn

Wist jij dat Heroes Made in Asia een eigen app heeft? Met deze app heb je alles wat je nodig hebt gemakkelijk binnen handbereik.

Zo vind je hier onder andere jouw gekochte ticket, het uitgebreide programma en de plattegrond. Daarnaast houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes. We maken het zo makkelijk mogelijk voor je en zorgen ervoor dat je niks hoeft te missen!

⭐ Download de app en maak kans op leuke prijzen⭐ 

Onder alle app gebruikers verloten wij de volgende leuke prijzen;
– 1x een Meet & Greet ticket voor Cristina Valenzuela.
– 1x een HEROES Hoodie.
– Elke app gebruiker kan een gratis pin op komen halen bij het informatiepunt (zolang de voorraad strekt!). 

Je kunt de app eenvoudig downloaden via de onderstaande button:

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top