Heroes Made in Asia vindt plaats op 7 & 8 mei 2022!
De reguliere ticketverkoop start maandag 24 januari! Zet de datum alvast in je agenda.

Heroes Made in Asia is dé ontmoetingsplaats waar fans hun passie voor de Aziatische popcultuur met elkaar kunnen delen, zoals manga, anime, de Aziatische keuken, cosplay en gaming. Bezoek de andere kant van de wereld voor één dag of weekend en waan je in de wereld van de Aziatische popcultuur.

Behoren Naruto, Dragon Ball Z, Bleach of Sword Art Online tot één van jouw favoriete series of speel jij niets liever dan games als Final Fantasy, Street Fighter of Pokémon? Teken je zelf graag manga of werkt je graag aan jouw cosplay outfits? Wat jouw link met Aziatische popcultuur ook is, op Heroes Made in Asia ben jij thuis. Ontmoet nieuwe vrienden, laat je inspireren en maak je klaar voor een weekend vol fun en entertainment!

Days
Hours
Minutes
Seconds

BLIJF OP DE HOOGTE VAN Heroes Made in Asia

Top 5 Japanse ritme spellen

Op ritme gebaseerde spelletjes zijn erg populair in Japan. Ze zijn vaak te vinden in arcades en zijn het leukst als ze samen worden gespeeld. Hier is de top 5 van de populairste op ritme gebaseerde spellen uit Japan.

Lees meer

Food Friday – Thaise viskoekjes met dipsaus

Deze viskoekjes zijn gemakkelijk om te maken en een gemakkelijke manier om indruk te maken op je vrienden, familie of je relatie. Combineer ze met rijst en groenten voor het avondeten of gewoon alleen met de dipsaus samen als snack In de avond!

Lees meer

enjoy this amazing weekend

GIMME YOUR GENIUS IDEAS

Deel jouw ideeën met ons! We staan altijd open voor suggesties om jouw bezoek aan Heroes Made in Asia te verbeteren.