Deelnemen als exposant

become part of heroes made in asia

Heroes Made in Asia is het nieuwe Aziatisch georiënteerde popcultuur evenement van Nederland. Dit is de plek waar fans van manga, anime, asian food, videogames, cosplay en K-pop elkaar ontmoeten om de unieke sfeer te ervaren en deelnemen aan diverse activiteiten.

De volgende editie zal plaatsvinden op 24 & 25 februari 2024 in Evenementenhal Gorinchem. Naar verwachting zullen ongeveer 10.000 fans dit evenement bezoeken en is er plek voor ongeveer 120 exposanten. Indien je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan dit evenement, vul dan het contactformulier in zodat wij je kunnen benaderen om de mogelijkheden te bespreken. Houd er rekening mee dat de inschrijvingen erg hard zijn gegaan en er nog maar enkele stands beschikbaar zijn.

Exposanten quote

‘De communicatie met de medewerkers van Heroes Made in Asia verloopt prettig en is laagdrempelig. Je kunt alles vragen, niks is te gek! Je voelt je op je gemak bij hen. Je hebt eeen echt community gevoel samen met de organisatie, andere exposantenen bezoekers. Lekker jezelf zijn en genieten tijdens deze beurs!’ – Kawaii4U

facts & figures

1

edities per jaar

10.000+

bezoeker per editie

57%

Man

43%

Vrouw

21.400+

m² beursvloer

100+

exposanten

1.500+

m² standoppervlakte

Asian Market
Een belangrijk onderdeel van het evenement is de Asian Market. De Asian Market is volledig gevuld met exposanten die allerlei soorten producten aanbieden van oneindig veel verschillende fandoms, die allemaal iets maken hebben met de Aziatische popcultuur. Denk aan manga, anime, collectibles, action figures, merchandise en nog veel meer. Gedurende het weekend struinen duizenden bezoekers alle stands af om hier hun favoriete items te kopen.
Artist Alley
De Artist Alley is een belangrijk onderdeel van Heroes Made in Asia, omdat dit de plek is waar opkomende talenten hun creativiteit kunnen tonen. Als je hier voorbij loopt, ervaar je meteen dat er een zeer positieve sfeer heerst. Bezoekers kunnen hier de kunst en creaties van de verschillende kunstenaars bewonderen en vervolgens kopen.
Gaming Area
In het Gaming Area zijn er veel games om te spelen voor bezoekers. Bezoekers kunnen elkaar uitdagen met verschillende video-games, strijden in esports toernooien voor coole prijzen en verschillende bord- en kaartspellen uitproberen. Iets dat zeker een belangrijke onderdeel is van de Gaming Area is de levendige Gaming Stage.
Previous slide
Next slide

Interesse in deelname of adverteren?

Standmogelijkheden

Wilt u exposant worden of wilt u meer informatie ontvangen? Vul dit formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Advertentiemogelijkheden

Bereik uw doelgroep door op de beursvloer en / of online te adverteren. Neem contact met ons op en laat ons weten dat u geïnteresseerd bent in adverteren.
Scroll naar top