Nieuws

Blijft op de hoogte van Heroes Made in Asia

Top 5 Japanse ritme spellen

Op ritme gebaseerde spelletjes zijn erg populair in Japan. Ze zijn vaak te vinden in arcades en zijn het leukst als ze samen worden gespeeld. Hier is de top 5 van de populairste op ritme gebaseerde spellen uit Japan.

Lees meer

Food Friday – Thaise viskoekjes met dipsaus

Deze viskoekjes zijn gemakkelijk om te maken en een gemakkelijke manier om indruk te maken op je vrienden, familie of je relatie. Combineer ze met rijst en groenten voor het avondeten of gewoon alleen met de dipsaus samen als snack In de avond!

Lees meer

DIY Papieren Strik

Deze feestelijke DIY Friday gaat over hoe je een makkelijke papieren strik kan vouwen. Dit strikje kan je vervolgens op een cadeautje plakken of gebruiken om het huis mee te decoreren!

Lees meer

DIY 3D Papieren Kerstboompjes

Maak zelf deze schattige 3D papieren kerstboompjes om het gehele huis mee te decoreren. Zet ze op tafel, op je bureau of zet hem bovenop je kerstboom! Je kunt deze boompjes ook maken voor vrienden en familie.

Lees meer

Heroes Made in Asia maakt datum en start kaartverkoop tweede editie bekend

Na de succesvolle eerste editie van Heroes Made in Asia in oktober, maken wij graag de nieuwe datum voor de tweede editie bekend: zaterdag 7 en zondag 8 mei 2022 in Evenementenhal Gorinchem. Heroes Made in Asia is de ontmoetingsplaats waar fans hun passie voor de Aziatische popcultuur met elkaar kunnen delen, zoals manga, anime, de Aziatische keuken, cosplay en gaming. De kaartverkoop begint aanstaande vrijdag.

Lees meer

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis niets en schrijf je in voor de HMIA nieuwsbrief. Wees als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, aankondigingen, exclusieve give aways en nog veel meer!

Tick the box if you would like more info about a specific theme:
Scroll naar top