Nieuws

Blijft op de hoogte van Heroes Made in Asia

Cosplay Judge announcement: Chris Minney

Chris Minney documenteert zijn anime geïnspireerde leven op social media. Hij heeft maar liefst 170k+ volgers. Hij staat ook bekend als de anime fitnesscoach! Zijn gebruikersnaam ‘Be More Shonen’ is een mantra voor anime fans, een mantra die de epische anime verhalen belichaamt waar we allemaal van houden.

Lees meer

Cosplay Judge announcement: Nomes Cosplay

De eerste Cosplay Judgeis bekend! Nomes is een cosplay-veteraan die al 12 jaar in het vak zit. Ze komt uit het Verenigd Koninkrijk en heeft het VK vertegenwoordigd in een overvloed aan Cosplaywedstrijden van wereldklasse.

Lees meer

Sara Soler is aanwezig tijdens HMIA in mei!

Na haar eerste gepubliceerde werk, Red & Blue, werkte ze aan Planeta Manga, publiceerde ze het boek “In Darkness” en werkte ze aan Dr. Horrible: Best friends forever, en Plants Vs Zombies: A little problem, beide voor Dark Horse Comics. Haar fanzine US van 22 pagina’s ontving tussen 2019 en 2020 verschillende prijzen.

Lees meer

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis niets en schrijf je in voor de HMIA nieuwsbrief. Wees als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, aankondigingen, exclusieve give aways en nog veel meer!

Tick the box if you would like more info about a specific theme:
Scroll naar top