Workshops tijdens Heroes Made in Asia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Er zijn verschillende workshops tijdens Heroes Made in Asia. In dit artikel willen wij je introduceren aan twee van deze workshops, namelijk de workshops van Side7 en Awesome Makes. Side7 leert je alles over Gunpla en Awesome Makes zal je leren hoe je een lichtgevend amulet kunt maken voor jouw cosplay!

Side7

Altijd al willen weten wat het bouwen van een Gundam Plastic (Gunpla) Modelkit inhoudt? Side7 staat weer op de beursvloer en hun workshops ook! Het maakt niet uit of je een gevorderde bouwer bent of nog nooit een bouwpakket in je handen gehad hebt, de Let’s Build Workshop is voor alle niveaus. 

De leden van het Side7 events team staan klaar om je alles uit te leggen, van basis tips bij het bouwen, tot aan airbrush technieken. Vergeet niet dat je aan tafel zit met mede hobbyisten, dus tips en ideeën zijn makkelijk uit te wisselen.

De nieuwste uitbreiding aan de Let’s Build Workshop is airbrushing. Onlangs toegevoegd aan het assortiment is de GPaint airbush verf. Waar mogelijk zal Side7 dus ook airbush stations opstellen zodat zij jou alles kunnen laten zien. Wat voor apparatuur je nodig hebt en wat er allemaal erbij om de hoek komt kijken.

Waar kun je je inschrijven en wat heb je nodig ? Heel simpel, kom gewoon naar de stand tijdens het event en spreek een van de teamleden aan. Geen inschrijving nodig! Een bouwpakket zou wel handig zijn bij het bouwen of verven…gelukkig heeft Side7 die ook voor je. De speciale introductie kits krijg je van Side7 (zolang de voorraad strekt). Uiteraard mag je een eigen bouwpakket meenemen om te bouwen. 

Awesome Makes

Elektronica verwerken in je cosplay is helemaal niet zo moeilijk als je denkt! Zonder dat je enige voorkennis nodig hebt leer je tijdens de workshop hoe je een lichtgevend amulet bouwt. Daarnaast laat Awesome Makes je zien welke mogelijkheden er nog meer zijn zoals RGB LED’s, rook en beweging, en hoe je deze kunt toepassen in je eigen kostuum.

Na de workshop is er ruimte voor vragen over de toepassing van elektronica in jouw eigen kostuum. Wil jij je eigen Sheeta Amulet (van Castle in the sky) maken en aan het einde van de workshop mee naar huis nemen? Kom dan naar de workshop van Awesome Makes en claim jouw plekje. Let op! Er zijn maar 30 plaatsen per dag! Awesome Makes heeft alle materialen voor jou klaar liggen en legt je uit hoe je het Amulet in elkaar zet.

 

Ben jij benieuwd naar deze workshops en wil jij deze graag bezoeken? Bemachtig dan snel je tickets voor Heroes Made in Asia en bezoek de workshops van Side7 en Awesome Makes. 

More to explorer

Heroes Made in Asia maakt datum en start kaartverkoop tweede editie bekend

Na de succesvolle eerste editie van Heroes Made in Asia in oktober, maken wij graag de nieuwe datum voor de tweede editie bekend: zaterdag 7 en zondag 8 mei 2022 in Evenementenhal Gorinchem. Heroes Made in Asia is de ontmoetingsplaats waar fans hun passie voor de Aziatische popcultuur met elkaar kunnen delen, zoals manga, anime, de Aziatische keuken, cosplay en gaming. De kaartverkoop begint aanstaande vrijdag.

DIY Furoshiki

Vandaag op DIY Friday zullen we je uitleggen hoe je een origami Pikachu kunt vouwen! Iedereen kent en houdt van dit schattige personage uit Pokemon en dat is waarom Pikachu uitermate geschikt is om als origami figuur te vouwen.

DIY origami Pikachu

Vandaag op DIY Friday zullen we je uitleggen hoe je een origami Pikachu kunt vouwen! Iedereen kent en houdt van dit schattige personage uit Pokemon en dat is waarom Pikachu uitermate geschikt is om als origami figuur te vouwen.

Scroll naar top