Meet our hero: Jinza!

 

Kon’nichiwa! Mijn naam is Jinza. Ik ben gek op alles wat met de Aziatische popcultuur te maken heeft.

Muziek is een van mijn grote passies. Ik luister dan ook vaak naar muziek met mijn vriendinnen. Mijn grote voorbeelden zijn de meiden van Blackpink. Hoe gaaf zien zij er altijd uit! Wie is jouw favoriete artiest?

In de nieuwe K-pop Heroes area op Heroes Made in Asia kun je helemaal los gaan op de vetste hits van bijvoorbeeld BTS. Doe mee aan een van de workshops en dans net als ik de sterren van de hemel!

Cosplays heb ik altijd al mega gaaf gevonden. Ik droom ervan om ook ooit een cosplay te hebben. Ik kijk altijd graag naar de Cosplay Contest en bewonder daarbij elke creatie die langskomt. Helemaal leuk als er bij de act ook nog een nummer te horen is van een van mijn favoriete bands! Ook houd ik ervan om films te kijken en manga’s te lezen. Ik heb zo veel favoriete manga’s dat ik geen favoriet zou kunnen kiezen hihi.

Ik hoop je snel te zien tijdens Heroes Made in Asia op 6 & 7 mei 2023!

Scroll naar top


De reguliere tickets van Heroes Made in Asia zijn uitverkocht!

Op vrijdag 24 maart om 12:00 uur gaan de late tickets in de verkoop. Klik op de onderstaande buttons voor meer info over de ticketverkoop of schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte wordt gebracht wanneer de tickets live zijn!