Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen. Van Manga tot Anime, Aziatisch eten tot Cosplay en Gaming, Heroes Made In Asia bood een uitgebreid scala aan activiteiten en ervaringen voor liefhebbers van Aziatische popcultuur.

Deze editie waren voice-actors Michaela Jill Murphy, Mike McFarland en Kayleigh McKee aanwezig voor toffe Q&A’s, Meet & Greets, selfies en handtekeningen, heb jij er eentje weten te bemachtigen?

Gedurende de dag werden bezoekers ondergedompeld in een levendige en energieke sfeer, Er waren veel verschillende activiteiten en workshops, zo kon je de Koreaanse taal leren, een Japanse thee ceremonie bijwonen en een prof worden in Manga tekenen. Cosplayers van alle leeftijden flaneerden door de gangpaden, waardoor de ruimte een kleurrijk en levendig tintje kreeg. Van klassieke personages tot moderne favorieten, de creativiteit was overal te zien.

.

In addition to the many activities and workshops, a visit to the food market should not be missed. The smell of delicious dishes created the atmosphere on the picnic terrace where you could enjoy a fresh Poke Bowl, Korean Fried Chicken, Takoyaki and different flavors of Bubble Tea.

Gaming enthusiasts could also indulge themselves in the many E-sports tournaments and demonstrations. Pokémon Unite, Dragonball Z and Super Smash Bros. Ultimate were the games of this edition! Have you managed to get a spot in the Free 2 Play area to play your favorite game?

All in all, Heroes Made in Asia was a fantastic event for fans of Asian pop culture. Getting together and making new friends, sharing the love for all things Asian, that’s what made it an unforgettable weekend.

We look forward with enthusiasm to our next edition and the move to Jaarbeurs Utrecht. Atmosphere, conviviality, good food and being together with friends are our spearheads for the coming edition!


Watch Aftermovie

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top