Free to play games

Free to play games

Ben jij klaar om de vetste games te spelen in onze free to play area? Kom langs en onderdompel je in de Asian gaming culture! Kom de games spelen, chill met je vrienden en leer nieuwe spelers kennen. GLHF!

Super Smash Bros. Ultimate

Heb jij altijd al eens Super Smash Bros. Ultimate willen spelen, maar wil je niet meedoen aan een toernooi? In onze free to play area kun je gratis deze game samen met je vrienden spelen. Daag ze uit en wie weet versla jij ze wel met jouw skills!

Tekken

Tekken is een van de succesvolste reeks van computerspellen van het Japanse bedrijf Namco met wereldwijd ruim 40 miljoen verkochte exemplaren. In deze serie vechtspellen is het de bedoeling om de tegenstander met behulp van onder andere combo's en worpen te verslaan. Kom Tekken spelen in onze Gaming Area!

Dragon Ball FighterZ

Dragon Ball FighterZ is ontstaan uit wat de Dragon Ball-serie zo geliefd en beroemd maakt: spectaculaire gevechten tussen almachtige strijders. Stel je droomteam samen en scherp je vaardigheden aan om de supersnelle tag-combinaties uit te voeren. Ranked games, interactieve lobby en een 6-player Party Match. Er is voor elk wat wils! Kom langs in onze free to play area om deze game te spelen!

Pokémon Unite

Vecht met je favoriete Pokémon tegen andere bezoekers in Pokémon Unite tijdens Heroes Made in Asia! Ga jij voor Charizard of ben jij meer het type voor Gengar? Welke Pokémon ook bij jouw speelstijl past, iedereen is welkom om Pokémon Unite te komen spelen!

18+ Area

Mortal Kombat

Mortal Kombat is een Amerikaanse computerspel-franchise gecreëerd door Ed Boon en John Tobias. De eerste vier games en updates werden ontwikkeld door Midway Games en in de eerste plaats uitgebracht voor arcades en later (spel)computers.

Let op; deze game kun je alleen spelen vanaf 18 jaar en ouder.
Scroll naar top