Guests

Ontmoet jouw helden op Heroes Made in Asia

Special Guests

Ontmoet stemacteurs uit je favoriete Anime, films of series tijdens Heroes Made in Asia! Bij elke editie staan ​​verschillende Special Guests te popelen om jou te ontmoeten. Vereeuwig jouw ontmoeting met hen door een foto of handtekening te kopen in de Guest Area. Woon een van de Q&A-panels bij op de Main Stage en stel je brandende vragen.

Artists

Ontmoet beroemde artists en schrijvers van over de hele wereld tijdens Heroes Made in Asia. Je kunt ook je favoriete manga, strip, kunstwerk of boek van hen signeren.

cosplayers

Zoals je wellicht weet, is Cosplay een belangrijk onderdeel van Heroes Made in Asia. Een groot aantal van onze bezoekers woont het evenement bij verkleed als hun favoriete personage uit een game, film, Anime of serie. Ze ontmoeten andere Cosplayers tijdens de Cosplay Catwalk en Cosplay Contest. Tijdens Heroes Made in Asia kun je ook andere bekende Cosplayers ontmoeten, zoals Cosplay juryleden van over de hele wereld. Deze artiesten hebben hun strepen in cosplay al verdiend. Je krijgt de kans om ze persoonlijk te ontmoeten!

Scroll naar top