Guests

Ontmoet jouw helden op Heroes Made in Asia

Special Guests

Ontmoet stemacteurs uit je favoriete Anime, films of series tijdens Heroes Made in Asia! Bij elke editie staan ​​verschillende Special Guests te popelen om jou te ontmoeten. Vereeuwig jouw ontmoeting met hen door een foto of handtekening te kopen in de Guest Area. Woon een van de Q&A-panels bij op de Main Stage en stel je brandende vragen.

Cristina Vee Valenzuela

Cristina is een ervaren stemactrice uit Los Angeles. Ze is het meest bekend van haar rollen als;

🎇 Bennett en Xingqiu | Genshin Impact
🐞 Ladybug | Miraculous: Tales of Ladybug and Cat Noir
🌙 Sailor Mars | Sailor Moon
🟢 Green | Pokémon franchise
⚫ Marnie | Pokémon Masters
🐷 Hawk | Seven Deadly Sins
🔵 Matatabi | Naruto
🎮 Riven | League of Legends
🥊 Ibuki en Enero | Street Fighter V
🔴 Cinque | Final Fantasy Type-0
⚡ Killua Zoldyck | Hunter x Hunter

Haal jouw Special Guest tickets in de app of via onze webshop

Artists

Ontmoet beroemde artists van over de hele wereld tijdens Heroes Made in Asia. Je kunt ook je favoriete strip, kunstwerk of boek van hen signeren.

Gecko Chan

Meritxell Garcia is een ervaren en veelzijdige Art Director met een achtergrond in zowel grafisch ontwerp als illustratie. Oorspronkelijk uit Barcelona, heeft ze haar vaardigheden aangescherpt in de snelle reclame en grafische vormgeving industrie voor meer dan 15 jaar voordat ze de overstap maakte naar haar passie, Concept Art en Illustratie.

Na die beslissing heeft ze de afgelopen 6 jaar een indrukwekkend portfolio opgebouwd door te werken als Illustrator en Concept Artist in verschillende industrieën, zoals videogames bedrijven, animatiestudio’s, reclame en ook door deel uit te maken van het onderwijzend personeel van Escola Joso (School Art) uit Barcelona. Ze heeft ook gepubliceerd en meegewerkt aan verschillende boeken (Editorial el Pirata, Norma editorial, Planeta comic, Salvat) en is auteur van de populaire comedy webtoon, “Gecko Chan”, met behulp van haar sterke gevoel voor design en het vermogen om personages en werelden tot leven te brengen. Ontmoet Gecko tijdens de aankomende editie!

Xulia Vicente

Xulia Vicente is een comic artist en illustrator uit de Spaanse regio Galicië. Ze verhuisde naar Valencia om een degree in Fine Arts te behalen en begon kort daarna met het uitgeven van stripboeken, zoals Duerme Pueblo, met Núria Tamarit, en Sello de Dragón, geschreven door Manuel Gutiérrez. Deze laatste is eigenlijk een trilogie, met de delen 1 en 2 al gepubliceerd en een derde in productie.

De strips van Xulia zijn tot nu toe in het Spaans en het Frans verschenen, met uitzondering van haar laatste werk, ”I see a Knight”, dat onlangs door Shortbox in zowel het Engels als het Spaans is uitgegeven. Xulia blijft werken aan verschillende projecten terwijl ze freelance illustratiewerk doet en samenwerkt aan anthologieën en zines. Haar voornaamste interesse is verhalend werk, omdat ze van jongs af aan is opgegroeid met strips en een breed scala aan invloeden heeft uit verschillende industrieën.

Sara Soler

Sara Soler (Barbastro, 1992) studeert fine arts en graphic aan de Joso’s Art School. Daar ontwikkelde ze haar passie voor strips en begon ze te publiceren op verschillende fanzines. Ze heeft ook gewerkt als kleding- en decorontwerper en storyboardtekenaar voor onder andere animatie. Na haar eerste gepubliceerde werk, Red & Blue, werkte ze aan Planeta Manga, publiceerde ze het boek “In Darkness” en werkte ze aan Dr. Horrible: Best friends forever, en Plants Vs Zombies: A little problem, beide voor Dark Horse Comics. Haar fanzine US van 22 pagina’s ontving tussen 2019 en 2020 verschillende prijzen. Het jaar daarop werd Us een 144 pagina’s tellende Graphic Novel in full color. Het wordt binnenkort internationaal uitgegeven. Tegelijkertijd start Oni Press met de uitgave van Season of the Bruja, een miniserie van 5 afleveringen geschreven door Aaron Duran. In die serie, die onlangs is verzameld als een enkel volume, tekent en tekent Sara niet alleen, ze is ook de kleurentekenaar. Tot op heden werkt ze tegelijkertijd voor nationale en internationale markten en geeft ze les in strips en manga aan Joso’s Art School.

cosplayers

Zoals je wellicht weet, is Cosplay een belangrijk onderdeel van Heroes Made in Asia. Een groot aantal van onze bezoekers woont het evenement bij verkleed als hun favoriete personage uit een game, film, Anime of serie. Ze ontmoeten andere Cosplayers tijdens de Cosplay Catwalk en Cosplay Contest. Tijdens Heroes Made in Asia kun je ook andere bekende Cosplayers ontmoeten, zoals Cosplay juryleden van over de hele wereld. Deze artiesten hebben hun strepen in cosplay al verdiend. Je krijgt de kans om ze persoonlijk te ontmoeten!

Sakuraflor | Cosplay Host | Cosplay Contest & Cosplay Catwalk

Wij zijn super enthousiast om Sakuraflor te verwelkomen tijdens Heroes Made in Asia. Sakuraflor is een Cosplayer/Influencer uit Nederland met Spaanse roots.

Ze is bezig met Cosplay sinds 2014 en wat begon als een leuke hobby is nu haar full-time baan geworden. Tijdens haar reis als een cosplayer/influencer heeft ze al met meerdere partijen mogen samenwerken, zoals: Blizzard, Riot Games, Bethesda, Netflix, Universal Studios, Nickelodeon, Coca-Cola en nog veel meer!

Nomes Cosplay | Be More Shonen | Cosplay Judge

Nomes is een Cosplay-veteraan die al 12 jaar in het vak zit. Ze komt uit het Verenigd Koninkrijk en heeft het VK vertegenwoordigd in een overvloed aan Cosplaywedstrijden van wereldklasse.

Nomes vindt het heerlijk om een personage te ontwerpen en haar eigen creatieve aanpassingen aan het kostuum toe te voegen. Deze zijn vaak gebaseerd op haar interpretatie van de persoonlijkheid, levensstijl en omgeving van het personage. Ze is gepassioneerd over het delen van kennis; tekst-, foto- en video-tutorials, evenals cosplay gerelateerde discussies, die ze allemaal op haar socials uitvoert. Ontmoet haar op Heroes Made in Asia!

Chris Minney | Be More Shonen | Cosplay Judge

Chris Minney is de anime-fitnesscoach! Hier zijn wat weetjes over hem:

  • Hij is een competitive Cosplayer die het VK vertegenwoordigt met zijn wederhelft Nomes Cosplay (WCS 18/21 & C4).
  • Hij heeft een wereldrecord als snelheidseter (beide chicken nugget gerelateerd!).
  • Hij is een internationale Cosplay Judge die in veel landen verschijnt!
  • Hij is een ABPU powerlifter met een piek van 480kg totaal.

Chris Minney documenteert zijn door anime geïnspireerde leven op sociale media. Zijn gebruikersnaam ‘Be More Shonen’ is een mantra voor anime-fans, een mantra die de epische anime-verhalen belichaamt waar we allemaal van houden. Het is zijn missie om die verhalen te combineren met beproefde mindset-principes, bewezen bewegingswetenschap en een no-nonsense benadering van voeding om echte superhelden (of schurken!) te creëren. 

Pinyamiu | Cosplay Judge

”Hallo! Ik ben Pinja aka Pinyamiu. Ik ben een fulltime ontwerper hier in Finland en ook een bekroond Cosplayer!

Als ik Cosplay wedstrijden beoordeel, let ik op het materiaal, de naden en de pasvorm. Ik doe aan Cosplay sinds ik een tiener was en heb zelfs verschillende Cosplay wedstrijden gewonnen en Finland vertegenwoordigd over de hele wereld!

Ik kijk er naar uit om iedereen te ontmoeten en voel je vrij om hallo te komen zeggen!”

Moemoefever | Cosplay Judge

Mijn naam is Moemoefever maar je mag me Veera noemen! Ik ben een Cosplayer uit Finland. Ik doe al meer dan 10 jaar aan Cosplaying, en ik vertegenwoordig Finland dit jaar voor World Cosplay Summit samen met mijn partner.

Ik ben naaister en ontwerper van beroep en Cosplays maken van tweedehands materialen is mijn favoriete bezigheid! Ik kan niet wachten om jullie allemaal te ontmoeten!”

gaming

Ontmoet populaire streamers, daag professionele esporters uit, doe mee aan een van de esports toernooien en ontmoet andere gamers. GLHF!
Scroll naar top


De reguliere tickets van Heroes Made in Asia zijn uitverkocht!

Op vrijdag 24 maart om 12:00 uur gaan de late tickets in de verkoop. Klik op de onderstaande buttons voor meer info over de ticketverkoop of schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte wordt gebracht wanneer de tickets live zijn!