Guests

Ontmoet jouw helden op Heroes Made in Asia

Special Guests

Ontmoet stemacteurs uit je favoriete Anime, films of series tijdens Heroes Made in Asia! Bij elke editie staan ​​verschillende Special Guests te popelen om jou te ontmoeten. Vereeuwig jouw ontmoeting met hen door een foto of handtekening te kopen in de Guest Area. Woon een van de Q&A-panels bij op de Main Stage en stel je brandende vragen.

– COMING SOON –

Artists

Ontmoet beroemde artists van over de hele wereld tijdens Heroes Made in Asia. Je kunt ook je favoriete strip, kunstwerk of boek van hen signeren.

– COMING SOON –

cosplayers

Zoals je wellicht weet, is Cosplay een belangrijk onderdeel van Heroes Made in Asia. Een groot aantal van onze bezoekers woont het evenement bij verkleed als hun favoriete personage uit een game, film, Anime of serie. Ze ontmoeten andere Cosplayers tijdens de Cosplay Catwalk en Cosplay Contest. Tijdens Heroes Made in Asia kun je ook andere bekende Cosplayers ontmoeten, zoals Cosplay juryleden van over de hele wereld. Deze artiesten hebben hun strepen in cosplay al verdiend. Je krijgt de kans om ze persoonlijk te ontmoeten!

Sakuraflor | Cosplay Host | Cosplay Contest & Cosplay Catwalk

Wij zijn super enthousiast om Sakuraflor te verwelkomen tijdens Heroes Made in Asia. Sakuraflor is een Cosplayer/Influencer uit Nederland met Spaanse roots.

Ze is bezig met Cosplay sinds 2014 en wat begon als een leuke hobby is nu haar full-time baan geworden. Tijdens haar reis als een cosplayer/influencer heeft ze al met meerdere partijen mogen samenwerken, zoals: Blizzard, Riot Games, Bethesda, Netflix, Universal Studios, Nickelodeon, Coca-Cola en nog veel meer!

gaming

Ontmoet populaire streamers, daag professionele esporters uit, doe mee aan een van de esports toernooien en ontmoet andere gamers. GLHF!
Scroll naar top