Cosplay Catwalk

Cosplay catwalk

Bewonder alle prachtige Asian-themed Cosplayers tijdens de Cosplay Catwalk op de Main Stage of neem zelf deel! De Cosplay Catwalk dient als voorprogramma van de “grote” Cosplay Contest. Bij dit podiumprogramma laten cosplayers op een toegankelijke en laagdrempelige manier hun outfit zien aan het publiek. Gedurende de Cosplay Catwalk komen de cosplayers kort op het podium en doen een zogeheten walk on – walk off. De deelnemers wisselen op deze manier elkaar af op het podium om hun cosplay te tonen. Wil jij jouw cosplay aan het publiek tonen op een groot podium, maar wil je (nog) niet aan de “grote” Cosplay Contest meedoen? Dan is de Cosplay Catwalk perfect voor jou!

De Cosplay Catwalk wordt mede mogelijk gemaakt door Hype Creations.

Wil je meedoen aan de Heroes Made in Asia Cosplay Catwalk?

De Cosplay Catwalk is het voorprogramma van de “grote” Cosplay Contest. Grijp jouw moment om te schitteren op de Main Stage van Heroes Made in Asia en laat het publiek zien wat jij in huis hebt. VOL = VOL!

Goed om te weten:

  • De Cosplay Catwalk is geen wedstrijd.
  • Het aantal plekken voor Cosplay Catwalk is gelimiteerd. Schrijf je dus tijdig in!
  • Er vindt géén voorselectie plaats zoals bij de Cosplay Contest wel het geval is.
  • De Cosplay Catwalk is een “walk on – walk off”. Je hoeft dus geen act voor te bereiden en krijgt kort de tijd om jouw cosplay aan het publiek te tonen.
  • Ook als deelnemer van de Cosplay Catwalk moet je voldoen aan de regels m.b.t. wapens en rekwisieten.

Vragen?

Check de Cosplay FAQ. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel dan jouw vraag in deze Facebook group.

Scroll naar top