Heroes Workshops

Heroes Workshops

Bij de Heroes Workshops area kan je, onder andere, jezelf onderdompelen in de Aziatische cultuur doormiddel van verschillende workshops. Maak een heuse Japanse Theeceremonie mee, maak de mooiste creaties van origami en leer hoe je je naam kan schrijven in het Japans!

Japanese Calligraphy

Tijdens Heroes Made in Asia wordt een College Area ingericht. Dit is een ruimte waar je alles over Azië te weten kunt komen. Een van de items is het leren schrijven van Japanse Kalligrafie, ook wel shūji genoemd. Leer hoe je jouw naam in het Japans schrijft.

Manga Workshop

Heb je altijd al een manga willen tekenen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Tijdens Tokyo Doll's workshop “Manga Tekenen voor Beginners” leer je hoe je een gezicht tekent in mangastijl!

Workshop Origami

A 1000 Cranes geeft tijdens Heroes Made in Asia een Origami workshop. Tijdens deze workshop leren ze je alles over origami vouwen.

Japanse Thee Ceremonie

Beleef een echte Japanse theeceremonie. Ook wel Tja-no-joe of Cha-no-yu genoemd. Het is een Japanse traditie waarbij het drinken van thee een kunstvorm is geworden. Een geweldige ervaring!

Workshop Japanse Taal

Heb jij altijd al kennis willen maken met de Japanse taal en de eerste woordjes willen leren? Sluit dan aan bij deze workshop gegeven door Tripdriver.