Fan Meet Ups

FAN MEET UPS TIJDENS HEROES MADE IN ASIA

Op Heroes Made in Asia kunnen fans van een bepaald thema, merk of karakter elkaar ontmoeten bij een zogeheten Fan Meet Ups. Bij Fan Meet Ups worden er (groeps)foto’s gemaakt en heb je de gelegenheid om mensen met dezelfde interesse te ontmoeten. Fan Meet Ups worden niet door de organisatie van Heroes Made in Asia georganiseerd, maar door fans zelfs. Heroes Made in Asia heeft hierbij enkel een faciliterende rol.

Deel jouw foto's

Heb jij afgelopen editie een Fan Meet Up georganiseerd? We vinden het leuk als je jouw foto’s met ons deelt. Bij het toesturen van de foto’s ga je ermee akkoord dat de foto’s gebruikt kunnen worden ten behoeven van promotionele doeleinden voor Heroes Made in Asia.

Wees ervan bewust dat de Fan Meet Ups voor en door bezoekers georganiseerd worden. Heroes Made in Asia heeft enkel een faciliterende en promotionele rol.

Timetable Heroes Made in Asia

Scroll naar top


De reguliere tickets van Heroes Made in Asia zijn uitverkocht!

Op vrijdag 24 maart om 12:00 uur gaan de late tickets in de verkoop. Klik op de onderstaande buttons voor meer info over de ticketverkoop of schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte wordt gebracht wanneer de tickets live zijn!