programma

Programma van
Heroes Made in Asia

Wat kan je verwachten? Een evenement en plaats voor iedereen die van de Aziatische (pop) cultuur houdt! Of je nu op zoek bent naar Merchandise, van Anime of Manga houdt, een Cosplay show wilt zien (of er aan wilt deelnemen) of je wilt videospellen spelen. Je kunt het allemaal doen tijdens Heroes Made in Asia.

Japanese Calligraphy

Tijdens Heroes Made in Asia wordt er een college area opgezet, een area waar jij van alles kan leren over Azië.
Eén van de onderdelen is het leren van het schrijven van Japanse Kaligrafie, ook wel shūji genoemd, is het artistiek schrijven van de Japanse taal. Leer hoe je jouw naam schrijft in het Japans

Leer Japans en Koreaans

Education First is aanwezig tijdens Heroes Made in Asia! Tijdens het evenement kunnen zij jou alles vertellen over taalreizen naar Japan en Korea. Ook verzorgen ze een workshop en leren ze je enkele woorden Koreaans en Japans te spreken.

Workshop Gunpla constructions

Fan van Gunpla of altijd al willen proberen om gunpla te bouwen? Heb jij even geluk! Want Side7 zal op Heroes Made in Asia aanwezig zijn met de coolste Gunpla constructies.

Side7 introduceert zelfs een nieuwe manier van schilderen tijdens Heroes Made in Asia om je bouwvaardigheden te verbeteren!

Maid and Butler Cafe

Maid and Butler cafe is een onderdeel van cosplayrestaurants en zijn voornamelijk in Japan te vinden.

Workshop Origami

A 1000 Cranes zal tijdens Heroes Made in Asia een Origami workshop verzorgen, tijdens deze workshop leren ze jou alles over het vouwen van origami.

Japanese Theeceremonie

Ervaar een echte Japanse Theeceremonie. Ook wel Tja-no-joe of Cha-no-yu genoemd, het is een Japanse traditie waarbij het drinken van thee tot een kunstvorm is gemaakt. Een geweldige ervaring om eens mee te maken.

Deshima sounds - Clubbing Japanse Style 

Deshima sounds gaat een Para Para workshop verzorgen waar je de beste Para Para moves kunt leren. Para Para is een gesynchroniseerde dans die zijn oorsprong vindt in Japan. Er zijn verschillende soorten dansen per nummer. Show jouw beste Para Para moves!

Asian foodcourt

Hou jij van lekker eten en drinken? Sla dan zeker de Aziatische foodmarket niet over tijdens Heroes Made in Asia. Waan je in een Aziatische wereld door de geur van vers bereide sushi, Okonomiyaki, Yakitori en geniet van een lekkere Bubbletea en neem als toetje Japanse sweets!

Para para workshop

Deshima sounds gaat een Para Para workshop verzorgen waar je de beste Para Para moves kunt leren. Para Para is een gesynchroniseerde dans die zijn oorsprong vindt in Japan. Er zijn verschillende soorten dansen per nummer. Show jouw beste Para Para moves!

Karaoke

Eén van de meest populaire activiteiten in Azië, iets wat niet kan ontbreken op Heroes Made in Asia, karaoke! Dit is jouw moment om het podium te pakken. Wij kunnen niet wachten om met jou samen op te treden!

Cosplay Catwalk

Bewonder alle prachtige Asian-themed Cosplayers tijdens de Cosplay Catwalk op de Main Stage of neem zelf deel! De Cosplay Catwalk dient als voorprogramma van de “grote” Cosplay Contest. Bij dit podiumprogramma laten cosplayers op een toegankelijke en laagdrempelige manier hun outfit zien aan het publiek. Gedurende de Cosplay Catwalk komen de cosplayers kort op het podium en doen een zogeheten walk on – walk off. De deelnemers wisselen op deze manier elkaar af op het podium om hun cosplay te tonen.

Cosplay contest

Cosplayers halen alles uit de kast om de jury te imponeren met hun indrukwekkende outfits en spectaculaire optredens. Zij tonen al hun skills en zelfgemaakte cosplay-outfits op de Main Stage om zo toffe prijzen te winnen. Kom zeker kijken bij de Main Stage en moedig jouw favoriete cosplayers aan! De Cosplay Contest wordt mede mogelijk gemaakt door Hype Creations.

Kpop Dance Competition

Wil jij dansen op het hoofdpodium van Heroes Made in Asia? Stuur samen met jouw vrienden, of alleen, een video van jouw beste dans-choreografie van jouw favoriete Kpop liedje. Maar vier finalisten zullen er gekozen worden om te strijden op het hoofdpodium voor de Kpop dans trofee van 2021! Heb jij de beste dans moves?

Stichting Yushinkan - Workshop Iaido & Kendo

Heb je altijd al willen ervaren hoe het is om een traditionele Aziatische zwaardsport te beoefenen? Stichting Yushinkan verzorgt workshops in de klassieke zwaardkunst, Laido en de Japanse krijgskunst, kendo. Durf jij het aan?
Scroll naar top