programma

Programma van Heroes Made in Asia

Wat kan je verwachten? Een evenement en plaats voor iedereen die van de Aziatische (pop) cultuur houdt! Of je nu op zoek bent naar Merchandise, van Anime of Manga houdt, een Cosplay show wilt zien (of er aan wilt deelnemen) of je wilt videospellen spelen. Je kunt het allemaal doen tijdens Heroes Made in Asia.

Cosplay Catwalk

Bewonder alle prachtige Asian-themed Cosplayers tijdens de Cosplay Catwalk op de Main Stage of neem zelf deel! De Cosplay Catwalk dient als voorprogramma van de “grote” Cosplay Contest. Bij dit podiumprogramma laten cosplayers op een toegankelijke en laagdrempelige manier hun outfit zien aan het publiek. Gedurende de Cosplay Catwalk komen de cosplayers kort op het podium en doen een zogeheten walk on – walk off. De deelnemers wisselen op deze manier elkaar af op het podium om hun cosplay te tonen.

Cosplay contest

Cosplayers halen alles uit de kast om de jury te imponeren met hun indrukwekkende outfits en spectaculaire optredens. Zij tonen al hun skills en zelfgemaakte cosplay-outfits op de Main Stage om zo toffe prijzen te winnen. Kom zeker kijken bij de Main Stage en moedig jouw favoriete cosplayers aan! De Cosplay Contest wordt mede mogelijk gemaakt door Hype Creations.

Timetable Heroes Made in Asia