Active Heroes

Active Heroes

Bij Made in Asia hoef je ook zeker niet stil te zitten! Het deel Active Heroes is specifiek gericht op sport en beweging. Doe mee aan verschillende workshops over oosterse vecht- en zwaardkunsten zoals Iaido en Kendo, of leer dansmoves tijdens een van de Para Para workshops! Hou je van K-pop en alles wat daarbij hoort? Doe dan ook zeker mee aan de K-pop workshop!

Kpop Dance Competition

Wil jij dansen op het hoofdpodium van Heroes Made in Asia? Stuur samen met jouw vrienden, of alleen, een video van jouw beste dans-choreografie van jouw favoriete Kpop liedje. Maar vier finalisten zullen er gekozen worden om te strijden op het hoofdpodium voor de Kpop dans trofee van 2021! Heb jij de beste dans moves?

Foundation Yushinkan - Workshop Iaido & Kendo

Heb je altijd al willen ervaren hoe het is om een traditionele Aziatische zwaardsport te beoefenen? Stichting Yushinkan verzorgt workshops in de klassieke zwaardkunst, Laido en de Japanse krijgskunst, kendo. Durf jij het aan?

Para para workshop

Deshima sounds gaat een Para Para workshop verzorgen waar je de beste Para Para moves kunt leren. Para Para is een gesynchroniseerde dans die zijn oorsprong vindt in Japan. Er zijn verschillende soorten dansen per nummer. Show jouw beste Para Para moves!

Scroll naar top