Artist Alley

Ontmoet jouw favoriete artist op Heroes Made in Asia

Bezoek de Artist Alley, een plek waar creatieve talenten hun kunst tentoonstellen en verkopen. Stuk voor stuk maken zij unieke producten.

1. AnnaDrawsStuff – stand T05
Mijn naam is Anna, ik ben een Nederlandse illustrator en conventie artist 🙂 Ik verkoop zowel fanart als originele illustraties, met een focus op character design. Buiten mijn meer fancy illustraties vind ik het leuk om schattige diertjes te tekenen, met een twist!

2. Astermorn – stand T37
Illustrator en concept artist uit Nederland.

3. Cryzalis – stand c07
Ontwerper en maker van lederen maskers en accessoires, originele ontwerpen met toevoeging van enkele speciale items gemaakt voor Comic Con

4. Cutie Squad – stand T25
Heb je een schattige superheld nodig die klaar staat om je dag te redden?
Een superheld die klaar staat om je aan het lachen te maken en je eraan te herinneren hoe je het meeste plezier kunt hebben! Zoek niet verder! Het maakt niet uit wie je bent en waar je vandaan komt, de CutieSquad heeft je gedekt.

5. Jasmijnevt & Adorablyfond – stand T09
jasmijnevt is een illustrator uit Nederland. Ze specialiseert zich in anime en kpop gerelateerde tekeningen. Momenteel werkt jasmijnevt aan haar eerste webtoon dat mogelijk volgend jaar (2021) wordt gepubliceerd.

6. Little Ruby Rue en Purico – stand T43
Little Ruby Rue en Purico zijn een gezellig tweetal die houden van felle kleuren! of je fan bent van cute girls of Sexy bara’s we hebben een groot assortiment aan fan work en originele prints, keychains, mokken, pins en buttons!

8. Rebelyells- stand T13
Bij Rebelyells kun je terecht voor leuke illustraties van 80’s speelgoed, fan-art, schattige diertjes en veel magie & hocuspocus. Deze illustraties komen in de vorm van mooie prints, stickers, sleutelhangers en pins. Sommige illustraties zijn geïnspireerd door tattoo ontwerpen, terwijl andere illustraties weer richting de Kawaii gaan.

6. Sema Art – stand T31
Sema Art tekent bekende anime personages en streamt ook op Twitch (twitch.tv/sema_art).

9. Studio Vlinderdas- stand T11
StudioVlinderdas is een klein illustratie bureau, wat bestaat uit één persoon met de hulp van wisselende artiesten. Ik ben voornamelijk gefocust op het maken van illustraties met Fantasy themas en het produceren van Pop-culture producten.

10. Violet Jim Art – stand D17
HOUD JE VAN CORGI’S? HOUD JE VAN LEUK? Schroom niet en kom hallo zeggen! Ik heb heel veel gezellige, geïllustreerde briefpapier en handgemaakte cadeaus. Van kleurrijke stickers tot sleutelhangers en art prints. Allemaal met originele en schattige personages die enthousiast zijn om je te ontmoeten!

 

11. Rebelke Illustrations & FelineTriesArt – stand T24
Hoi! Ik ben Rebelke, en ik maak Illustraties, stickers en buttons van verschillende onderwerpen! Deze Onderwerpen zijn woordgrapjes, nerdy dingen en LHBT+ thema’s. Komt het zien! Halleuw! Ik ben Feline van FelineTriesArt. Ik maak graag kleurrijke illustraties, stickers, buttons en andere dingen van series en games! Kom gerust even langs en kijk of er iets bij zit voor je 🙂

Scroll naar top