Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem. Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

  • Op zaterdag rijden de treinen normaal. Op station Gorinchem staat een pendelbus. Daarnaast rijdt op zaterdag elk halfuur buslijn 387 vanaf Utrecht CS via Station Gorinchem naar de Evenementenhal 2x per uur.
  • Op zondag rijdt er 1x per uur een touringcar tussen Geldermalsen en Station Gorinchem. De reistijd is ongeveer 60 minuten. Normaliter is dat 20 minuten. Op station Gorinchem reis je met de pendelbus naar de Evenementenhal.
  • Op zondag rijdt er 2x per uur een trein tussen Dordrecht en Hardinxveld-Giessendam. Er rijdt een touringcar tussen Hardinxveld-Giessendam en Station Gorinchem. De reistijd is ongeveer 30 minuten. Normaliter is dat 10 minuten. Op station Gorinchem reis je met de pendelbus naar de Evenementenhal. Tussen Utrecht en station Gorinchem rijdt buslijn 387 op zondag 2x per uur. Tussen Geldermalsen en de halte Gorinchem Muzenlaan rijdt 1x per uur Arriva-buslijn 47 in 40 minuten. Vanaf de halte Muzenlaan loop je in 15 minuten naar de evenementenhal.

Wij vinden het als organisatie supervervelend om dit mede te moeten delen, maar helaas is het overmacht. Wij willen jullie daarom adviseren om met de auto te komen zodat je zoveel mogelijk uit je dag kan halen. Ook hebben wij een mooie tool waarmee we carpoolen stimuleren. Bekijk hiervoor de widget op de website. De pendelbussen vanuit ons zullen nog steeds rijden van en naar station Gorinchem.

Mocht jij in het bezit zijn van een zondagticket en door bovengenoemde reden niet kunnen komen? Stuur dan even een mail naar info-made-in-asia@easyfairs.com en dan kijken we graag samen naar de mogelijkheden om jouw ticket om te kunnen zetten naar een zaterdagticket. Zoals wij nu hebben vernomen rijden op zaterdag de treinen wel gewoon en met voldoende capaciteit.

Check op tijd je reisadvies! 🚆 🚌

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top