Artist Alley kerstmarkt!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Yes! De Artist Alley kerstmarkt is zojuist live gegaan!

Het is tijd om de kerstcadeaus in huis te halen. Koop de mooiste cadeautjes van de Heroes Made in Asia Artist Alley artists. Veel shopplezier op de kerstmarkt!

Miss Moose

‘Ik maak glasgravures op alle soorten glas. Dit kan van alles zijn! Van namen tot jouw eigen tekening of logo. Stuur mij een bericht en we kunnen iets regelen!’

Rebelyells Design

‘Bij Rebelyells Design kan je terecht voor de meest uiteenlopende schattige kawaii ontwerpen. Er wordt veel inspiratie gehaald uit alledaagse dingen, zoals huisdieren, 80’s speelgoed, maar ook films zoals Ghibli en Harry Potter. Rebelyells verkoopt sleutelhangers, stickers, stickersheets, pins en nog veel meer. Dus voor een klein betaalbaar stukje nostalgie of fan-art ben je bij Rebelyells aan het juiste adres.’

Rebelyell Design artist alley
Peetsj artist alley

Peetsj

‘Hi, Peetsj hier. In mijn art shop vind je schattige pop culture & gaming inspired buttons, stickers, sleutelhangers en meer. Op zoek naar een uniek kerstcadeau? Kijk dan eens in mijn shop!’

Teriu Worlds

‘Heya there, vind je himbo’s die groot en goofy zijn leuk? Of zijn robots en neon misschien meer jouw ding? Nou, kom maar langs om een tekening speciaal voor jou of voor iemand als cadeautje laten maken! Je kunt ook een kijkje nemen in mijn shop en zien wat voor goodies er nog meer zijn om mee naar huis nemen! ‘ ~ Commissions open ~

MIA Insta size
Agony Flower artist alley

Agony Flower

‘Artist nachts en verpleegster overdag. Op mijn Instagram kun je een persoonlijk bericht sturen voor een tekening op maat!Webbelart

‘Pokémon, draken, wolven, de natuur en allerlei fantasiewezens is wat ik graag teken. Dit wordt gepresenteerd op verschillende manieren, zoals prints, bladwijzers, buttons / pins, gsm-bandjes, bedels, sleutelhangers, aceo’s en originele kunstwerken. De merchandise die je vindt bij Webbelart etsy shop is allemaal gemaakt door Isabel Baele!’

Webbelart artist alley

Dragons Garden

‘Dragons’ Garden is de thuisbasis van unieke handgemaakte Dragon knuffels, die de ideale partner zijn voor reizen, ondersteuning en plezier gedurende je dagelijkse leven. Hun vele avonturen worden vastgelegd in de vorm van schattige merchandise die in elke jas of tas past! Hun missie? Om steun te bieden en vreugde over de hele wereld te verspreiden!

Naast Draken vind je ook veel andere herkenbare personages in pluche en borduur patroon vorm, als je je eigen knuffels wil proberen maken. Van Pokemon tot Spyro, van anime tot films, een selectie knuffel borduur patronen en handgemaakte items die klaar staan om je dag op te vrolijken.’

More to explorer

Scroll naar top