Coranavirus FAQ
voor bezoekers

Coranavirus FAQ voor bezoekers

Algemene vragen

Om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan heeft de overheid op maandag 23 maart besloten dat tot 1 juni alle evenementen moeten worden afgelast. De wereld is in de ban van het coronavirus en dat heeft direct verregaande gevolgen voor de evenementenbranche en dus ook voor Heroes Made in Asia.

We hebben heel bewust gekeken naar een datum die zo ver mogelijk weg staat van de dag van vandaag. Daarnaast zijn wij ook sterk afhankelijk van de beschikbare uitwijkmogelijkheden van Evenementenhal Gorinchem. Uiteraard hopen we dat het evenement op de nieuwe data wel door kan gaan, maar als dit niet het geval is zal er wederom worden gekeken naar een alternatief.

Vragen omtrent entreetickets

Ja, de tickets zijn geldig op de nieuwe data.

  • Tickets voor zaterdag 23 mei zijn geldig voor zaterdag 15 augustus
  • Tickets voor zondag 24 mei zijn geldig voor zondag 16 augustus
  • Weekendtickets zijn geldig voor het gehele weekend op 15 & 16 augustus

Er volgt uiterlijk woensdag 25 maart een e-mail vanuit Paylogic naar tickethouders waarin de procedure toegelicht wordt. Uiteraard is het mogelijk om via de ticketservice van Paylogic van dag te wisselen.

Gezien de drukte is het mogelijk om dit door te geven vanaf 13 april (niet eerder!). We vragen hiervoor jouw begrip.

We hopen uiteraard dat je tijdens deze eerste editie aanwezig bent, maar mocht je écht niet kunnen dan kan je dit vanaf woensdag 25 maart aangeven bij Paylogic. Dan ontvangen namelijk alle tickethouders een e-mail van Paylogic waarin exact staat beschreven wat je moet doen om je geld terug te krijgen.

Vanaf nu tot aan het evenement zijn er nog regular en last minute tickets te verkrijgen. Indien je eerder een ticket hebt gekocht voor een lager tarief, is het wellicht raadzaam om je ticket te behouden. In het geval dat je toch niet kan, kan je het ticket eventueel alsnog proberen te verkopen via Ticketswap.nl. Dit is een veilige en betrouwbare website voor zowel koper als verkoper.

Overige vragen

De aanmeldingen blijven geldig. Mocht je niet kunnen op de nieuwe datum, stuur dan een mail naar Hype Creations (info@hype-creations.com).

Scroll naar top