Buddy Program HMIA

Vind nieuwe vrienden om samen mee naar HMIA te gaan!

Welkom bij het Heroes Buddy Program, een geweldige manier om de komende Heroes Made in Asia te beleven met gelijkgestemde mensen! Als je de ervaring van Heroes Made in Asia wilt delen met anderen die net zo enthousiast zijn als jij, dan is ons “Heroes Buddy” Programma precies wat je zoekt!

We begrijpen dat evenementen het leukst zijn als je ze deelt met anderen die dezelfde passie en hobby’s hebben. Het “Heroes Buddy” Programma is ontworpen om individuen en groepen samen te brengen die graag de unieke en spannende wereld van Heroes Made in Asia willen verkennen.
Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden via ons Google Formulier en onze vragenlijst invullen. Wij zullen je dan matchen met ‘buddies’ op basis van je interesses, leeftijd en je voorkeur voor groepsgrootte. Zo ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring. Dus waar wacht je nog op?

Meld je aan voor het Heroes Buddy Program en ontdek een wereld vol nieuwe vriendschappen en gedeelde passies tijdens de aankomende Heroes Made in Asia.

Aanmelden is eenvoudig en snel. Laat ons weten wie je bent, wat je interesses zijn en hoe je Heroes Made in Asia wilt beleven. Wij zorgen voor de rest en helpen je de perfecte ‘buddy’ te vinden om deze reis mee te maken.

Tot ziens bij Heroes Made in Asia, vol avontuur en nieuwe vriendschappen!

Scroll naar top