Maatregelen voor Exposanten

Tijdens de persconferentie van 24 juni j.l. heeft de overheid groen licht gegeven voor het organiseren van bijeenkomsten met meer dan 100 personen mits er aan de vastgestelde COVID-19 maatregelen wordt voldaan. We zijn blij dat we jou en je relaties weer mogen ontvangen. Om dit veilig te laten verlopen hebben we op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen.

Algemene maatregelen

Voel jij je ziek, blijf dan thuis

Hoe graag we jou ook willen verwelkomen tijdens Heroes Made in Asia, wij vragen je om respect te hebben voor de gezondheid en de veiligheid van iedereen. Indien jij je ziek voelt – ook bij milde symptomen van een verkoudheid of koorts – blijf dan alsjeblieft thuis.

Bezoekersdichtheid

Om voldoende fysieke afstand te kunnen bewaren, zullen we op ieder moment het aantal mensen aanwezig in de hallen monitoren, in lijn met de richtlijnen van de lokale overheid.

Cashless betalen

Om gezondheidsredenen vragen we iedereenom via pinpas of creditcard te betalen in onze eventlocatie.

Eten & drinken

Zoals je van ons gewend bent, zal er voldoende eten en drinken verkrijgbaar zijn in onze hallen en op onze events. Wij verzoeken je vriendelijk om voor het eten en drinken de handdesinfectiemiddelen te gebruiken die beschikbaar zijn bij horecapunten.

Maximum capaciteit in conferentiezalen

In conferentiezalen zal er steeds een afstand van 1,5 meter tussen de stoelen in acht genomen worden. Dit betekent dat de capaciteit per zaal beperkt is, dus wij vragen jou vriendelijk om voorrang te geven aan bezoekers.

Maatregelen voor exposanten

Houd jouw stand 'clean'

Plaats niet te veel items op de toonbank of tafel voor een efficiënte reiniging en desinfectie. Maak gebruik van de digitale mogelijkheden die er zijn. Upload productinformatie in My Easyfairs i.p.v. het uitdelen van brochures, zodat bezoekers de informatie digitaal kunnen lezen.

Desinfectie

Tijdens onze events zullen oppervlaktes gereinigd worden met ontsmettingsmiddel. De meest aangeraakte oppervlaktes zullen regelmatig gedesinfecteerd worden. De sprayers voldoen aan de strengste hygiënenormen. Wij verzoeken je regelmatig de meubelen in jouw stand en producten die door bezoekers worden aangeraakt te desinfecteren.

Handhygiëne

Bij aankomst ontvangt iedere stand een flacon desinfecterende handgel. Wat verwachten we van jou? We verzoeken je de handgel vrij toegankelijk te maken voor jouw standpersoneel en bezoekers. Desinfecterende handgel zal ook overal op het event en in de gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar zijn.

Social distancing

Wij vragen je vriendelijk om steeds een afstand van 1,5 meter te bewaren.

Vermijd fysiek contact

Wij vragen je vriendelijk geen handen te schudden met bezoekers of mede-exposanten van de beurs.

Registratie standpersoneel

Zorg ervoor dat standpersoneel vooraf geregistreerd is via My Easyfairs. Zonder registratie kan standpersoneel de beursvloer niet betreden. Het is niet langer mogelijk om standpersoneel ter plaatse nog te registreren.

Plexiglas schermen

Er worden plexiglas schermen geplaatst bij infopunten, cateringpunten en alle andere balies die bemand zijn tijdens het event. Indien jij een plexiglas scherm in jouw stand wilt plaatsen, kun je deze bestellen in de COVID-19 sectie in de webshop.

Uiteraard wil jij ook jouw bezoekers veilig ontvangen.
Klik op de button om te lezen welke maatregelen wij treffen voor bezoekers.

Scroll naar top