Algemeen

Dit was Heroes Made in Asia!

Het is alweer twee dagen geleden dat bezoekers naar Evenementenhal Gorinchem kwamen voor Heroes Made in Asia! Heb jij het evenement gemist of wil je nog even nagenieten? In dit artikel kun je alle highlights van Heroes Made in Asia lezen!

Heroes Made in Asia maakt datum en start kaartverkoop tweede editie bekend

Na de succesvolle eerste editie van Heroes Made in Asia in oktober, maken wij graag de nieuwe datum voor de tweede editie bekend: zaterdag 7 en zondag 8 mei 2022 in Evenementenhal Gorinchem. Heroes Made in Asia is de ontmoetingsplaats waar fans hun passie voor de Aziatische popcultuur met elkaar kunnen delen, zoals manga, anime, de Aziatische keuken, cosplay en gaming. De kaartverkoop begint aanstaande vrijdag.

House of Wax op Heroes Made in Asia

House of Wax Entertainment zal deze editie van Heroes Made in Asia aanwezig zijn om jullie allemaal omver te blazen met hun zwaardvecht school F.I.G.H.T.
Vier maal per dag wordt er een spectaculaire showdemonstratie gegeven waarbij de kleding, wapens en vechttechnieken uit vier verschillende Aziatische landen worden uitgelicht. Een echte beleving als je van eeuwenoude vechtkunsten houdt!

Crowd Manga

Op Heroes Made in Asia staat een veld van 20 canvasdoeken uitgestald met zwartwit afbeeldingen getekend in manga stijl. Manga’s en comics worden meestal in teamverband gemaakt. Terwijl een tekenaar de inktlijnen maakt, wordt de inkleuring door een andere artiest gedaan die hierin gespecialiseerd is.

Just Dance – show your moves!

Als je door de game area loopt kom je de Just Dance Caravan van META tegen. Zoals je misschien al verwacht, kan je hier Just Dance spelen! Deze dansgame van Ubisoft zorgt ervoor dat je lekker in beweging blijft zonder dat je daarvoor je huis uit hoeft.

Special Guest Veronica Taylor

Wij zijn ontzettend blij om deze gast te mogen verwelkomen op Heroes Made in Asia, namelijk: Veronica Taylor! Zij is een Amerikaanse Stemactrice die veel personages leven heeft gegeven met haar stem in voornamelijk kinderseries en anime.

Heroes Made in Asia is de plek om nieuwe mensen te ontmoeten

Heroes Made in Asia is dé plaats om als fans samen te komen en elkaar te ontmoeten. Is anime jouw ding? Ga dan langs bij de Dutch Anime Community om samen met andere anime fans te praten over waarom Naruto jouw favoriete anime is. Is gaming meer jouw ding? Ga dan de strijd aan met elkaar met Mario Kart! Of wellicht ben jij continue aan het bedenken wie je gaat cosplayen deze con en wil je de outfit helemaal zelf maken. Er zijn ontzettend veel anderen zoals jij die hier meer over willen leren!

Laat je moves zien op Heroes Made in Asia

Bij Made in Asia hoef je ook zeker niet stil te zitten! Het deel Active Heroes is specifiek gericht op sport en beweging. Doe mee aan verschillende workshops over oosterse vecht- en zwaardkunsten zoals Iaido en Kendo, of leer dansmoves tijdens een van de Para Para workshops! Hou je van K-pop en alles wat daarbij hoort? Doe dan ook zeker mee aan de K-pop workshop!

Artists in the spotlight: Mandy Frank

De afgelopen weken hebben we al sommige artiesten uit de artist alley van Heroes Made in Asia in de spotlight gezet. Deze week is de laatste artiest aan de beurt Mandy Frank. Mandy is één van onze Duitse artiesten in de artist alley. Je kan haar wellicht herkennen van haar kenmerkende Watercolor kunst en tattoos. In dit artikel zullen we verder ingaan op wie Mandy Frank is, waarom ze bij HMIA past en wat je van der kan verwachten op het evenement.

Artists in the spotlight: Nikki Smits

Komende weken zullen wij van Heroes Made in Asia onze artiesten op het evenement in de spotlight zetten. Deze week zijn we in gesprek gegaan met nikkismitsillustration. Nikki uit Rotterdam is al 2 jaar een fulltime freelance illustrator. Verder zal ze ook aanwezig zijn op de eerste editie van Heroes Made in Asia. In dit artikel zal je meer lezen over wat je van der kan verwachten, waarom ze bij de doelgroep past en wie ze is.

Artists in the spotlight: Studio Vlinderdas

Komende weken zullen wij van Heroes Made in Asia onze artiesten op het evenement in de spotlight zetten. Deze week zijn we in gesprek gegaan met Joris Habraken van Studio Vlinderdas. Joris is momenteel een kunstenaar momenteel in opleiding op het AKV St. Joost. Met zijn enthousiaste en sociale persoonlijkheid past zijn zelfgenoemde ‘’ suikerige explosie’’ kunst volledig bij hem. In dit artikel gaan we verder kijken naar wie de persoon achter Studio Vlinderdas is, waarom hij deelneemt aan HMIA en wat jullie van hem kunnen verwachten op het evenement.

Heroes Made in Asia verplaatst naar 16 en 17 oktober 2021

De eerste editie van Heroes Made in Asia die gepland stond op 8 en 9 mei 2021 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 16 en 17 oktober 2021. De huidige datum is niet haalbaar gezien de benodigde voorbereidingstijd om een volwaardig evenement te organiseren voor de deelnemers en bezoekers. Bovendien willen we onze deelnemers en bezoekers niet onnodig langer in onzekerheid laten en daarom is er besloten om in een vroegtijdig stadium deze eerste editie te verplaatsen naar het najaar.

Goed nieuws voor Heroes Made in Asia

Goed nieuws voor alle fans van de Aziatische popcultuur: het licht staat op groen voor Heroes Made in Asia. Tijdens de persconferentie van 24 juni heeft de Nederlandse overheid aangekondigd dat ook evenementen en bijeenkomsten vanaf 1 juli weer door kunnen gaan.

De Heroes Made in Asia Early Bird ticketsale is van start!

Heroes Made in Asia is dé ontmoetingsplaats waar fans hun passie voor de Aziatische popcultuur met elkaar kunnen delen, zoals manga, anime, de Aziatische keuken, cosplay en gaming. Bezoek de andere kant van de wereld voor één dag of weekend en waan je in de wereld van de Aziatische popcultuur. Grijp nu je kans om een Early Bird ticket aan te schaffen! 

Boek een stand voor Heroes Made in Asia

Inmiddels kunnen exposanten zich inschrijven voor de eerste editie van Heroes Made in Asia. De eerste editie zal plaatsvinden op 23 & 24 mei 2020 in Evenementenhal Gorinchem en naar verwachting zullen ongeveer 10.000 fans dit evenement bezoeken. Verkoopt u producten of biedt u diensten aan die gerelateerd zijn aan de aziatische popcultuur? Dan is dit hét event om aan deel te nemen.

Scroll naar top