Heroes Made in Asia is verplaatst naar 6 & 7 mei 2023

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heroes Made in Asia heeft een nieuwe datum: 6 & 7 mei 2023!

Doordat de eerder aangekondigde datum tegelijk valt met een weekend vol andere evenementen, hebben wij ervoor gekozen om het event te verplaatsen naar 6 en 7 mei 2023. Hierdoor hopen wij een nog betere en grotere editie neer te kunnen zetten. Dit geeft jou nog iets meer tijd om jouw cosplay outfit te ontwerpen, je gaming skills te verbeteren en om te sparen zodat je helemaal los kan gaan bij de merchandise stands!

– EARLY BIRD TICKET SALE –

Op vrijdag 2 december 2022 start de Early Bird kaartverkoop voor Heroes Made in Asia 2023! Zet deze datum alvast in je agenda zodat je tickets kan bemachtigen voor de meest voordelige prijs!

We hopen jou te zien op 6 & 7 mei 2023 in Evenementenhal Gorinchem!

Ontdek meer

Need for speed: Unbound Release game

Klaar om je garage in te pakken met deze nauwkeurig afgestelde, op maat gemaakte ritten? Bekijk de nieuwe trailer van de game Need for speed: Unbound!

Gelukkig Midherfstfestival!

Het midherfstfestival is een traditioneel festival gevierd in China, Singapore, Maleisië, Cambodja, Vietnam en Hongkong. De reden voor deze viering is hetzelfde als in meest Oost en Zuidoost-Azië. Het is de dag om de schoonheid van de volle maan te vieren. Laten we eens kijken naar de verschillende culturen en traditie die komen door bij de viering van de volle maan op de 10 september.

Scroll naar top