Heroes Made in Asia is verplaatst naar 6 & 7 mei 2023

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heroes Made in Asia heeft een nieuwe datum: 6 & 7 mei 2023!

Doordat de eerder aangekondigde datum tegelijk valt met een weekend vol andere evenementen, hebben wij ervoor gekozen om het event te verplaatsen naar 6 en 7 mei 2023. Hierdoor hopen wij een nog betere en grotere editie neer te kunnen zetten. Dit geeft jou nog iets meer tijd om jouw cosplay outfit te ontwerpen, je gaming skills te verbeteren en om te sparen zodat je helemaal los kan gaan bij de merchandise stands!

– EARLY BIRD TICKET SALE –

Op vrijdag 2 december 2022 start de Early Bird kaartverkoop voor Heroes Made in Asia 2023! Zet deze datum alvast in je agenda zodat je tickets kan bemachtigen voor de meest voordelige prijs!

We hopen jou te zien op 6 & 7 mei 2023 in Evenementenhal Gorinchem!

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top