Regular Tickets zijn uitverkocht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Onze reguliere tickets zijn uitverkocht! Maar geen zorgen, op 24 maart gaan onze Last Minute tickets live. Heroes Made in Asia is de plek waar fans samenkomen om hun passie voor de Aziatische popcultuur, zoals manga, anime, Asian food, Cosplay en gaming, te delen. Wil je dit niet missen? Noteer het dan in je agenda en save the date! 

We hebben een aantal dingen op een rijtje gezet die je niet wilt missen.

Heroes Workshops
Dompel jezelf onder in de Aziatische cultuur in het Heroes Workshops gebied door middel van de vele beschikbare workshops! Doe mee aan een heuse Japanse theeceremonie, maak de mooiste vormen met origami en leer je eigen naam schrijven in het Japans!

sergey-norkov-elHvGoAJ1yk-unsplash

Active Heroes
De Active Heroes-ruimte is speciaal gemaakt met beweging en beweging als hoofddoel. Doe mee aan verschillende workshops over oosterse huwelijkskunsten zoals Iaido en Kendo. Hou je van vechtsportworkshops? Zorg ervoor dat je langs dit gebied komt! 

_J4A5464

Cosplay Village
Ontmoet je favoriete cosplayer tijdens Heroes Made in Asia in de Cosplay Village! Ontmoet je held, ga met ze op de foto en stel je vragen!

7E726A5F-77FF-424F-AF65-DA36F3E4AC92

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top