Regular Tickets zijn uitverkocht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Onze reguliere tickets zijn uitverkocht! Maar geen zorgen, op 24 maart gaan onze Last Minute tickets live. Heroes Made in Asia is de plek waar fans samenkomen om hun passie voor de Aziatische popcultuur, zoals manga, anime, Asian food, Cosplay en gaming, te delen. Wil je dit niet missen? Noteer het dan in je agenda en save the date! 

We hebben een aantal dingen op een rijtje gezet die je niet wilt missen.

Heroes Workshops
Dompel jezelf onder in de Aziatische cultuur in het Heroes Workshops gebied door middel van de vele beschikbare workshops! Doe mee aan een heuse Japanse theeceremonie, maak de mooiste vormen met origami en leer je eigen naam schrijven in het Japans!

sergey-norkov-elHvGoAJ1yk-unsplash

Active Heroes
De Active Heroes-ruimte is speciaal gemaakt met beweging en beweging als hoofddoel. Doe mee aan verschillende workshops over oosterse huwelijkskunsten zoals Iaido en Kendo. Hou je van vechtsportworkshops? Zorg ervoor dat je langs dit gebied komt! 

_J4A5464

Cosplay Village
Ontmoet je favoriete cosplayer tijdens Heroes Made in Asia in de Cosplay Village! Ontmoet je held, ga met ze op de foto en stel je vragen!

7E726A5F-77FF-424F-AF65-DA36F3E4AC92

Ontdek meer

Scroll naar top