VIP TICKETS

Geniet van alle exclusieve VIP-voordelen!

Heb je altijd al de voordelen van een VIP willen ervaren? Probeer dan eens een Heroes Made in Asia VIP-ticket. Naast toegang tot Heroes Made in Asia, biedt het ticket je ook nog veel meer voordelen. Je leest ze hier!

Geniet als VIP van de vele exclusieve voordelen:

  • Vroege toegang tot het evenement – 09:00 uur
  • Toegang tot de VIP-lounge
  • Goodiebag
  • Speciale toegang tot de workshop lane

Wat kun je als VIP verwachten?

Vroege toegang
Stel je voor dat mensen wachten tot ze om 10.00 uur naar binnen kunnen. Maar je bent al binnen, lekker op je gemak op zoek naar de leukste items, deelnemend aan een van de activiteiten die normaal in de wachtrij staan. Want bezoekers met een VIP-ticket hebben eerder toegang en mogen om 9.00 uur de beursvloer betreden!

VIP ruimte
Pijnlijke voeten tijdens het lopen? Word je moe of heb je een energieboost nodig? Kom ontspannen in de VIP Lounge. Koude drankjes, wat snacks en een comfortabele stoel staan ​​voor je klaar! Na een pauze kun je je route vervolgen bij het evenement.

Goodiebag
Last but not least: je ontvangt een exclusieve Heroes Made in Asia goodiebag! Want wat is een VIP-ticket zonder goodiebag? Samen met onze partners stellen wij speciaal voor jou een geweldig pakket samen. De afgelopen keer was de goodiebag gevuld met gesigneerde items, bioscoopkaartjes, merchandise en nog veel meer!

Wil je als VIP naar Heroes Made in Asia? Koop nu je kaartjes!

Scroll naar top