Doe mee aan het Crowd Canvas Manga Field!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Doe mee aan het Crowd Canvas Manga Field tijdens Heroes Made in Asia!

De Crowd Canvas Manga Field is een unieke en bovendien gratis experience voor jong en oud. Alle canvassen vormen tesamen met elkaar een geheel en vertellen in 20 panelen het verhaal van een mooie prinses die door een woeste draak gevangen wordt gehouden in een toren wachtend op bevrijding. Zal het de samoerai en de landloper lukken om de prinses te bevrijden uit de klauwen van het levensgevaarlijke monster? De Crowd Canvas manga vertelt een sprookje dat zich afspeelt in een ver Japans verleden.

Op de Crowd Canvas Manga Field kan iedere bezoeker even in de huid kruipen van een echte Manga artiest.Strips werden traditioneel altijd met de potlood getekend, vervolgens geinkt en tenslotte mooi ingekleurd. Op de Heroes Made In Asia hebben we het voorwerk alvast gedaan. Dat is het teken- en inktwerk. Het enige dat rest is het inkleuren van de voorgetekende canvassen.

Gaat het de crowd van Heroes Made In Asia lukken om alle canvassen af te krijgen….? 👀

Ontdek meer

Scroll naar top