Doe mee aan het Crowd Canvas Manga Field!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Doe mee aan het Crowd Canvas Manga Field tijdens Heroes Made in Asia!

De Crowd Canvas Manga Field is een unieke en bovendien gratis experience voor jong en oud. Alle canvassen vormen tesamen met elkaar een geheel en vertellen in 20 panelen het verhaal van een mooie prinses die door een woeste draak gevangen wordt gehouden in een toren wachtend op bevrijding. Zal het de samoerai en de landloper lukken om de prinses te bevrijden uit de klauwen van het levensgevaarlijke monster? De Crowd Canvas manga vertelt een sprookje dat zich afspeelt in een ver Japans verleden.

Op de Crowd Canvas Manga Field kan iedere bezoeker even in de huid kruipen van een echte Manga artiest.Strips werden traditioneel altijd met de potlood getekend, vervolgens geinkt en tenslotte mooi ingekleurd. Op de Heroes Made In Asia hebben we het voorwerk alvast gedaan. Dat is het teken- en inktwerk. Het enige dat rest is het inkleuren van de voorgetekende canvassen.

Gaat het de crowd van Heroes Made In Asia lukken om alle canvassen af te krijgen….? 👀

Ontdek meer

Onze Top 10 Favoriete Aziatische Restaurants

Nederland staat bekend om zijn diverse culinaire scene, en Aziatische keukens hebben hierin een belangrijke plaats veroverd. Wij hebben 10 restaurant uitgekozen die je zeker eens is moet uitproberen!

Reizen naar Indonesië: Welk Seizoen Past het Beste bij Jou?

Indonesië, met zijn prachtige stranden, weelderige jungles, en rijke cultuur, is een droombestemming voor veel reizigers over de hele wereld. Maar wanneer is de beste tijd om dit diverse en adembenemende land te bezoeken? Het antwoord hangt grotendeels af van jouw persoonlijke voorkeuren en de activiteiten die je in gedachten hebt, want Indonesië heeft het hele jaar door voor elk wat wils.

Scroll naar top