Doe mee aan het Crowd Canvas Manga Field!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Doe mee aan het Crowd Canvas Manga Field tijdens Heroes Made in Asia!

De Crowd Canvas Manga Field is een unieke en bovendien gratis experience voor jong en oud. Alle canvassen vormen tesamen met elkaar een geheel en vertellen in 20 panelen het verhaal van een mooie prinses die door een woeste draak gevangen wordt gehouden in een toren wachtend op bevrijding. Zal het de samoerai en de landloper lukken om de prinses te bevrijden uit de klauwen van het levensgevaarlijke monster? De Crowd Canvas manga vertelt een sprookje dat zich afspeelt in een ver Japans verleden.

Op de Crowd Canvas Manga Field kan iedere bezoeker even in de huid kruipen van een echte Manga artiest.Strips werden traditioneel altijd met de potlood getekend, vervolgens geinkt en tenslotte mooi ingekleurd. Op de Heroes Made In Asia hebben we het voorwerk alvast gedaan. Dat is het teken- en inktwerk. Het enige dat rest is het inkleuren van de voorgetekende canvassen.

Gaat het de crowd van Heroes Made In Asia lukken om alle canvassen af te krijgen….? 👀

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top