Dit was de Cosplay Week!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vorige week was Cosplay Week bij Heroes Made in Asia! In deze week hebben we verschillende highlights en activiteiten rondom Cosplay gedeeld. In dit artikel wordt alle aankondigingen nog eens opgesomd!

Cosplay judges AKrCos en Inspector Lemon

Cosplayers AKrCos en Inspector Lemon komen naar Heroes Made in Asia en zijn de Cosplay Judges voor de Cosplay Contest! Zij gaan de deelnemers van de Cosplay Contest beoordelen op zaterdag. Op beide dagen kan je bij ze langsgaan voor een handtekening of foto.

AKrCos is een cosplayer uit Noord-Florida die in 2014 begon met cosplayen. Ze maakt kostuums en make-uplooks maakt op basis van personages uit verschillende thema’s, waaronder anime, films, stripboeken en videogames. Ze is gespecialiseerd in make-up looks, het creëren van outfits, het stylen van pruiken, het maken van harnassen en Social Media Marketing.

Lemon is een Cosplayer en influencer uit North-Florida. Ze maakt cosplays over populaire anime, videogames en manga-series. Ze is goed in het creëren van kostuums, het maken van props en pruikenstyling. Voordat ze begon met Cosplayen, behaalde ze een Bachelor’s degree in Criminal Justice en een bachelor in Engels.

Cosplay Contest

De inschrijvingen voor de Cosplay Contest zijn open gegaan! Laat het publiek zien wat jij in huis hebt en grijp jouw moment om te schitteren op de Main Stage van Heroes Made in Asia! Heb jij een hele gave cosplay die je graag wil laten zien aan onze Judges? Schrijf je dan in en misschien maak jij wel kans op de hoofdprijs van € 1.000,-!

Inschrijven kan t/m 10 april maar, vol = vol.

Cosplay Catwalk

De inschrijvingen voor de Cosplay Catwalk zijn ook open gegaan! Wil jij jouw cosplay aan het publiek tonen op een groot podium, maar wil je (nog) niet aan de Cosplay Contest meedoen? Dan is de Cosplay Catwalk perfect voor jou!

De Cosplay Catwalk is een “walk on – walk off”. Je hoeft dus geen act voor te bereiden en krijgt kort de tijd om jouw cosplay aan het publiek te tonen. Inschrijven hiervoor kan t/m 17 april.

Giveaway Fabion

In samenwerking met Fabion mogen wij een supergave Demon Slayer paraplu verloten onder de tickethouders van HMIA. Bescherm jezelf en je dierbaren niet alleen tegen demonen, maar ook tegen de regen en de zon met deze prachtige Demon Slayer zwaardparaplu. Hij is van hoge kwaliteit en heeft twee keer zoveel stalen ribben als een standaard paraplu, waardoor hij extra sterk is voor stormachtig weer. Het handvat lijkt net op de Tsuka uit het Nichirin Lemmet uit de serie en geeft een goede grip.

Wil je mee doen aan deze giveaway? Kijk dan snel op onze social media pagina’s! Je kan nog mee doen t/m woensdag!

Fursuits: The Quest For The Golden Tail

Grijp jouw kans en win een plush tail!

Deelnemen is simpel! Kom naar de stand van Fursonal suits and creations (C11) op de komende editie van Heroes Made in Asia kan je een gouden tickets trekken uit de bowl. Elke koper heeft recht op 1 kans!

Er is veel te doen op Heroes Made in Asia op gebied van Cosplay en dit was nog niet alles! Hou onze socials en websites in de gaten voor meer announcements!

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top