Leer Japans en Koreaans met ons bij Kotatsu en EduKimchi!

Facebook
Twitter
LinkedIn

こんにちは! 안녕하세요!

Heb je altijd al Japans of Koreaans willen leren? Op 24 februari (14:00-15:00) en 25 februari (13:00-14:00) organiseren wij introductieworkshops Japans en Koreaans om je taalreis een vliegende start te geven! Je leert je naam schrijven in het Japans en jezelf voorstellen in het Koreaans. En trouwens, er wacht een kleine verrassing op je aan het einde van dit artikel…

Wie zijn wij?
Hoi! Wij zijn Kotatsu en EduKimchi en ons doel is om je op een leuke en toegankelijke manier van nul naar vloeiend Japans en Koreaans te brengen! We bieden niet alleen aparte cursussen aan in grammatica, spreken en schrijven, met onze diensten is het mogelijk om je taalreis te beginnen met een hoogwaardig taalprogramma waarin we alle benodigde cursussen aanbieden die je nodig hebt om een bepaald niveau te bereiken!

Het lijkt misschien allemaal veel, een taal leren zoals Japans of Koreaans. Trust us, we’ve been there too! Maar het begint allemaal met wat interesse, motivatie, een warme community en een korte kennismaking met de taal. Daarom zijn we begonnen met onze gratis 10-Day Bootcamps! Tijdens onze workshops op Heroes Made In Asia geven we je een voorproefje van deze bootcamplessen en dit is wat je kunt verwachten…

De Japanse かな (kana) Alfabetten: Leer Je Naam Schrijven
Een van de dingen die de Japanse taal uniek maakt, zijn hun alfabetten! Tijdens onze workshop vertellen we je wat over de geschiedenis van hun alfabetten en richten we ons op het schrijven van zowel hiragana als katakana! Uiteindelijk ben je vertrouwd met beide kana-alfabetten en kun je je naam en die van anderen schrijven. Niet veel mensen beheersen deze vaardigheid, en het is de perfecte start om Japans te leren! Deze workshop zal in het Nederlands zijn.

Maak kennis met 한국어 (hangugeo: Koreaans): Zo Stel Je Jezelf Voor
De Koreaanse popcultuur is momenteel booming, dus waarom niet beginnen aan je Koreaanse taal journey? In deze workshop richten we ons op de basis: hoe de zinsbouw werkt en hoe je jezelf met de beste uitspraak kunt voorstellen. Je verlaat deze workshop met het zelfvertrouwen jezelf voor te stellen in het Koreaans! Deze workshop zal voornamelijk in het Nederlands zijn.

En nu de kleine verrassing…
Omdat we super enthousiast zijn om jullie allemaal te zien tijdens Heroes Made In Asia, willen we je graag iets kleins geven om je te helpen bij het studeren van Koreaans en Japans. Door je aan te melden voor onze gratis 10-Day Bootcamp via deze links...

…geven we je ons Kana of Hangeul Paperback met alle ins en outs van de Japanse en Koreaanse alfabetten, inclusief enkele pagina’s om de karakters te oefenen! Meer informatie over de bootcamps is ook te vinden via deze links.

Laat ons de bevestigingsmail zien bij de workshop die je bijwoont, en we zullen het meteen aan je geven.

We kunnen niet wachten om jullie allemaal te ontmoeten bij Heroes Made In Asia!

またね~ 잘 가~

Facebook: Kotatsu & EduKimchi

Instagram: Kotatsu & EduKimchi

Website: Kotatsu & EduKimchi

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top