Een Sneakpeek van Animes die gepland staan voor release in 2024!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Duik in de wereld van de aankomende animes in 2024, met verwachte vervolgen, aanpassingen en nieuwe releases. Van de dynamische sfeer van horror en werkplekhumor tot Koreaanse webnovelle-sensaties, bieden deze aanbiedingen een kijkje in wat anime-liefhebbers te wachten staat. Of het nu gaat om de terugkeer van geliefde series of de introductie van nieuwe verhalen, de anime-line-up voor 2024 belooft een gevarieerd scala aan avonturen en verrassingen.

Chainsaw Man Seizoen 2

Chainsaw Man, een unieke anime die humor op de werkvloer combineert met intense actie en horror, staat klaar voor een tweede seizoen in 2024. Het verhaal volgt Denji, die een pact sluit met Pochita, een duivel in de vorm van een hond, waardoor hij lid wordt van de Devil Hunters van de Openbare Veiligheid. Wat deze anime onderscheidt, is Denji’s simpele motivatie: het zoeken naar eten en een vriendin. De reden voor de geplande release in 2024 is het feit dat het productiebedrijf MAPPA, na het voltooien van andere projecten zoals Attack on Titan: The Last Season en Vinland Saga Seizoen 2, nu werkt aan Chainsaw Man Seizoen 2. Dit onderstreept de toewijding van MAPPA aan de kwaliteit van hun projecten en versterkt de anticipatie onder fans voor wat komen gaat. Aankondigingen over het tweede seizoen worden verwacht tegen het einde van 2023 of het begin van 2024, waardoor de fans in spanning worden gehouden.

Solo Leveling

Solo Leveling, een Koreaanse webroman geschreven door Chu-gong en geïllustreerd door Jang Sang-rak, krijgt een anime-aanpassing die gepland staat voor release in januari 2024. Het verhaal volgt Sung Jin-woo, die bekend staat als de zwakste jager, terwijl hij dungeon raids onderneemt om de medische kosten van zijn moeder te dekken. Een cruciaal moment transformeert hem tot een “speler”, waardoor hij zelfstandig kan levelen via een op gamen gebaseerd systeem.

Tower of God Seizoen 2

De bejubelde anime serie Tower of God is officieel bevestigd met een tweede seizoen, gepland voor première in juli 2024. Na zijn debuut in april 2020 ontving het eerste seizoen brede lof van zowel fans als critici, ondanks zijn beknopte 13 afleveringen. De aankondiging van het tweede seizoen op Anime NYC heeft fans enthousiast gemaakt, vooral gezien de drie jaar wachttijd sinds het einde van het eerste seizoen. Gebaseerd op de digitale strip Tower of God van dezelfde naam, belooft het aankomende seizoen het meeslepende verhaal voort te zetten dat kijkers hunkerend achterliet.

Classroom of the Elite Seizoen 3

Kadokawa heeft officieel bevestigd dat het langverwachte derde seizoen van “Classroom of the Elite” op 3 januari 2024 in première gaat. De debuut aflevering vindt plaats op het ATX-kanaal om 22:30 uur JST, gevolgd door uitzendingen op andere kanalen zoals Tokyo MX, BS NTV, Sun TV, TV Aichi en KBS Kyoto. Voor internationale fans zal Crunchyroll het derde seizoen op dezelfde dag simultaan uitgezonden worden voor kijkers buiten Japan, aanvankelijk met ondertiteling. Dit opwindende nieuws brengt de show naar het publiek in Noord-Amerika, Midden-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Afrika, Oceanië, het Midden-Oosten en de GOS. Nagesynchroniseerde versies in verschillende talen worden op een later tijdstip verwacht.

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top