Heroes, word vrijwilliger tijdens Heroes Made in Asia!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heroes Made in Asia zoekt vrijwilligers!

De aankomende editie is in zicht en we zoeken mensen die onze crew kunnen komen versterken! Wil jij helpen bij Heroes Made in Asia en vind je het niet erg om hard te werken? Wil je een exclusief kijkje achter de gordijnen? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Heroes Made in Asia. Herken jij jezelf in deze omschrijving, dan hebben we jou zeker nodig. Word onze held en meld je aan als vrijwilliger via onderstaande knop.

Ben je geïnteresseerd maar twijfel je over de details? Je kunt onze vrijwilligerspagina bekijken, met alle informatie die je nodig zou kunnen hebben en meer. We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen in Evenementenhal Gorinchem.

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top