De Early Bird tickets zijn bijna verkrijgbaar!

Facebook
Twitter
LinkedIn

De Early Bird tickets zijn bijna verkrijgbaar in onze webshop, koop vrijdag je tickets!

Heroes, maak je klaar voor een episch avontuur op Heroes Made in Asia 2024 op 24 en 25 februari in Evenementenhal Gorinchem! De Early Bird tickets gaan aanstaande vrijdag om 12:00 uur live. Mis dit niet! Grijp nu je kans om jouw tickets te scoren tegen de voordeligste prijzen! 

Er is maar een beperkt aantal Early Bird-tickets beschikbaar, dus wees er snel bij voordat ze op zijn! Dit is jouw kans om de beste deal te krijgen en jezelf te verzekeren van een geweldige ervaring op Heroes Made in Asia 2024. Koop nu je tickets en bereid je voor op een weekend vol Aziatische popcultuur, comics, en entertainment!

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top