Welke exposanten staan er zoal op de aankomende editie van HMIA?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bezoek deze stands tijdens HMIA

Cutestuffnl

Cutestuffnl heeft heel veel verschillende soorten artikelen met één universele overeenkomst, cuteness! Zo zijn er heel veel schattige plushies en pins, maar ook handige items zoals muismatten, etuis, pennen, drinkflessen, allemaal met super schattige custom prints erop.

By tamaar health en beauty

By Tamaar health en beauty weet alles over skincare en geeft professionele behandelingen voor onder andere acne, littetekens en pigmentatievlekken zodat bij iedereen ware schoonheid naar boven gehaald kan worden en huidsklachten opgelost kunnen worden. Omdat Tamaar vroeger zelf ook last had van acne, is het haar missie geworden om met haar expertise anderen te helpen met soortgelijke problemen.

De Koekjesroller

De Koekjesroller maakt super lekkere en gedetailleerde custom koekjes voor elke gelegenheid! Lisa is een ware expert als het om bakken gaat en heeft een ware passie voor het super origineel decoreren en versieren van haar koekjes met teksten of leuke tekeningetjes. Verwen je smaakpapillen tijdens HMIA met een overheerlijk koekje van Lisa.

Ontdek meer

Scroll naar top