Welke exposanten staan er zoal op de aankomende editie van HMIA?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bezoek deze stands tijdens HMIA

Cutestuffnl

Cutestuffnl heeft heel veel verschillende soorten artikelen met één universele overeenkomst, cuteness! Zo zijn er heel veel schattige plushies en pins, maar ook handige items zoals muismatten, etuis, pennen, drinkflessen, allemaal met super schattige custom prints erop.

By tamaar health en beauty

By Tamaar health en beauty weet alles over skincare en geeft professionele behandelingen voor onder andere acne, littetekens en pigmentatievlekken zodat bij iedereen ware schoonheid naar boven gehaald kan worden en huidsklachten opgelost kunnen worden. Omdat Tamaar vroeger zelf ook last had van acne, is het haar missie geworden om met haar expertise anderen te helpen met soortgelijke problemen.

De Koekjesroller

De Koekjesroller maakt super lekkere en gedetailleerde custom koekjes voor elke gelegenheid! Lisa is een ware expert als het om bakken gaat en heeft een ware passie voor het super origineel decoreren en versieren van haar koekjes met teksten of leuke tekeningetjes. Verwen je smaakpapillen tijdens HMIA met een overheerlijk koekje van Lisa.

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top