Drie anime releases die je niet mag missen | Heroes Made In Asia

Facebook
Twitter
LinkedIn

Er komen deze herfst wel meer dan dertig nieuwe anime shows uit, zowel nieuwe seizoenen van bestaande shows als compleet nieuwe shows die dit najaar hun debut maken in de anime scene. Wij hebben drie shows uitgekozen die in de komende maanden uitgebracht zullen worden, neem vooral een kijkje!

1.De allerlaatste episode van Attack on Titan – Seizoen 4 deel 3 aflevering 2

Attack on Titan is een van de meest populaire en bekende anime shows ter wereld. Er zijn heel erg weinig anime shows/films die zo veel fans hebben als Attack on Titan. De show zelf bestaat al sinds 2013 en heeft sinds dien een decennium lang afleveringen gepubliceerd verdeeld over vier seizoenen, maar nu is het einde toch echt aangebroken. Dit najaar zal de afsluitende allerlaatste aflevering van Attack on Titan uitkomen. Voor vele fans van de show zal dit een ongetwijfeld emotioneel moment worden omdat de show zo lang gelopen heeft. De show zelf gaat over een samenleving van mensen die leven in stad verdedigd door een aantal ronde hoge muren. Deze muren zijn noodzakelijk omdat er buiten deze muren grote mensachtige reuzen rondlopen die ontzettend gevaarlijk zijn. De mensheid was bijna uitgestorven dankzij deze reuzen, dus het is een kwestie van leven of dood voor iedereen die in de stad leeft.

2.The Faraway Paladin seizoen 2

The Faraway paladin krijgt na twee jaar eindelijk een tweede seizoen omdat het eerste seizoen erg goed ontvangen werd. Het verhaal gaat over een jongen genaamd Will die opgroeit in een verlaten stad. Iedereen die ooit in de stad gewoond had is een lange tijd geleden komen te overlijden en Will begint langzaam uit te vinden wat er gebeurd is en waarom hij er zelf überhaupt is. Hierbij krijgt hij hulp van drie geesten/ondoden, een skeletkrijger, een gemummificeerde priesteres en een spookachtige tovenaar. Samen met deze ondode helden ontdekt hij langzaam wat er werkelijk speelt.

3.Goblin Slayer seizoen 2

Goblin Slayer krijgt na vijf jaar eindelijk een tweede seizoen, de fans hebben lang moeten wachten maar deze herfst is het eindelijk zover. Goblin Slayer is een erg brutale en bloederige anime show die gaat over de Goblin Slayer, ook wel Orcbolg of Beardcutter genoemd. Goblin Slayer is een mannelijke ridder die een ontzettende hekel heeft aan kobolden (goblins) en het zijn levensdoel gemaakt heeft om zo veel mogelijk kobolden uit de wereld te helpen om de mensheid te verdedigen. Dit doet hij samen met andere krijgers uit het mensenrijk, alhoewel zijn metgezellen soms niet gediend zijn van zijn genadeloze wraakzuchtigheid. Let op; is zeker niet voor jongere kijkers.

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top