Cosplay Village announcement: LittyTittyCosplay

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ontmoet Cosplayer LittyTittyCosplay in onze nieuwe Cosplay Village! 

”Hoi! LittyTittyCosplay hier, maar jullie mogen mij Litty noemen. Ik Cosplay nu al 11 jaar en hoop met mijn werk anderen te inspireren. Ik ben lang niet altijd even comfortabel geweest met mijn lichaam, maar met cosplay ben ik de beste versie van mezelf! Cosplay is voor mij een uitlaatklep om mijzelf uit te dagen op alle vlakken. Mijn grootste skill is zichtbaar achter de naaimachine aangezien ik al mijn cosplays zelf maak! Ik hoop veel van jullie te kunnen zien bij mijn stand in de Cosplay Village!”

Cosplay Workshop | Sewing

Bij Cosplay sewing leer jij alles over de basics van het naaien van je eigen Cosplay. Naast het gebruiken van een naaimachine, komen er nog veel meer dingen kijken bij het maken van een kostuum. Onderwerpen zoals naai benodigdheden, patronen tekenen en aanpassen, verschillende soorten stoffen herkennen en uitkiezen, verschillende soorten fournituren, naai oefeningen en technieken worden besproken. Na de workshop kan je langs de booth van workshop host LittyTittyCosplay om meer vragen te stellen of om zelf achter de naaimachine te kruipen! Met haar 11 jaar Cosplay ervaring en opleiding voor mode maatkleding, kan zij jouw vragen beantwoorden en helpen met je Cosplay!

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top